Fotograaf Mill

Op zoek naar fotograaf Mill? Is jullie familiefoto toe aan vernieuwing, wil je graag je bedrijf mooi in beeld vastgelegd hebben of wil je graag een nieuwe profielfoto? Mijn naam is Sharon Willems en ik fotografeer veel op locatie en vanuit mijn ruime fotostudio in Zeeland. Waar kan ik jou mee helpen?

fotograaf mill

Mijn specialisatie is het fotograferen van mensen. Geen statische portretten, maar ontspannen foto’s. Kinderen die spelen in het bos, een ondernemer trots in zijn zaak of juist een vader die liefdevol zijn pasgeboren dochtertje vasthoud. Prachtig! Ik geloof dat iedereen fotogeniek is en dat ik van iedereen een mooie foto kan maken. Ieder op zijn eigen manier.

vriendinnenfotoshoot buiten vierkant
newborn shoot bij je thuis
vriendinnenfoto's studio uden

Foto’s in hoge resolutie

De foto’s ontvang je trouwens in hoge resolutie zonder watermerk. Dit betekent dat de kwaliteit hoog is en dat er geen logo door de foto’s heen staat. Je kunt ze dus overal voor gebruiken.

fotografie brabants dagblad-denbosch

Hoe gaat een fotoshoot in zijn werk?

Bij bedrijfsfotografie kom ik vaak naar het bedrijf toe om de ondernemer in zijn bedrijf te fotograferen. Daarnaast kunnen we portretfoto’s maken van de medewerkers en natuurlijk actiefoto’s.

Productfotografie verzorg ik voornamelijk in mijn ruime fotostudio in Zeeland. De producten worden opgestuurd naar de studio of de opdrachtgever is zelf aanwezig tijdens de fotoshoot. Het voordeel van het laatste is dat we de foto’s tussendoor kunnen bespreken.

Familiefotoshoots vinden zowel in de studio als op locatie plaats. We kijken naar de leeftijd van de kinderen en wat jullie het mooiste vinden. Het is vooral heel gezellig dus maak je vooral geen zorgen. Zolang iedereen het leuk heeft worden de foto’s ook leuk!

Dierenfoto’s
Wil je je huisdier spelend op de foto? Of wil je een mooi portret in de studio? Geduld is hierbij het codewoord en geloof me, dan komt het altijd goed!

loveshoot zeeland
hondenfotograaf buiten
familiefotoshooteindhoven

Foto in het groot

Wil je een foto uitvergroten voor aan de muur? Ik help je met een echte blikvanger. In mijn fotostudio hangen veel verschillende soorten materialen. Kom gewoon eens kijken. Vaak weet je meteen als je het ziet welk materiaal bij jou past. Kom je er zelf niet helemaal uit? Ik geef je graag advies.

familiefotoshoot eindhoven