Trouwen Den Bosch

Bruiloft Den Bosch – Edwin & Yvet

Een unieke bruiloft Den Bosch van Edwin & Yvet, helemaal in hun stijl. Zo bijzonder dat ik daarbij mocht zijn, dankjewel! Lees je mee?

Uniek trouwvervoer

Last minute fotograaf

Een paar dagen voor de bruiloft Den Bosch van Edwin & Yvet belde hun fotograaf af. Door omstandigheden was hij niet in staat om deze dag te fotograferen. Via Google kwam Edwin bij mijn collega uit. Helaas, ze was op vakantie en gaf mijn nummer door. Edwin belde mij op of ik dan toevallig tijd had. Ik kon wel, maar kijk eerst even op mijn website of mijn stijl bij jullie past, zei ik. Hij zou het de volgende dag laten weten. Enthousiast belde hij meteen op dat hij samen met Yvet naar mijn foto’s had gekeken en mijn manier van fotograferen helemaal bij ze past. Tof!

trouwen in de buitenlucht

Kennismaking voor de bruiloft

Ik vind het super belangrijk dat ik weet wie ik voor mijn camera heb, welke soort foto’s het bruidspaar mooi vind en wat hun wensen zijn. Zo kan ik echt persoonlijke bruidsfotografie maken.

Bruiloft DenBosch

Zondagavond ging ik langs. Ik werd vriendelijk ontvangen. De muziek stond aan en de sfeer was relaxt. Yvet en Edwin wisten heel goed wat ze wilden. Kleine momenten, de interactie tussen mensen en kleine details, dat was waar het ze om ging. Ze wilden absoluut geen fotoshoot en geen geposeerde foto’s. Ik moest vooral op de achtergrond blijven, eigenlijk ‘onzichtbaar’ zijn. Duidelijk, ik wist wat mij te doen stond en ik had er zin in!

ja woord in den bosch

De bruiloft!

Yvet deed de deur open, daar stond ze dan: stralend in een mooi rood broekpak. Ze ging aan de tafel naast Edwin zitten. Haar 4 vriendinnen waren er ook. Ze dronken samen wijn en haalden herinneringen op. Ik zag relaxte mensen met stralende ogen. Met een verliefde blik keek Yvet Edwin aan. Een knuffelde volgde. Het was tijd om te gaan. Als verrassing had Edwin een bakfiets geregeld. Wat een lol hadden ze samen.

de kus bruiloft

Trouwen in het Kruithuis Den Bosch

De ceremonie vond plaats in het Kruithuis Den Bosch. Een prachtige locatie. Iedereen genoot zichtbaar. Vervolgens vond er een walking diner door Den Bosch plaats. Erg leuk om zo de verschillende locaties af te gaan. Op het einde gaf ik ze een dikke knuffel om ze te bedanken dat ik aanwezig mocht zijn op deze bijzondere dag. Yvet pakte mijn hand en zei: “wat een geluk bij een ongeluk dat we jou zijn tegengekomen.” Dat raakte me echt. Het was vermoeiend, maar oh zo mooi! Ik vertrek met een fijn gevoel.

Trouwfotograaf DenBosch
Bruiloft fotograaf DenBosch
Trouwen fotograaf DenBosch

Sneakpreview

De volgende ochtend vertrokken ze samen op huwelijksreis en ik wilde ze graag al een foto meegeven. Het is natuurlijk nooit leuk als je moet wachten op je foto’s. (Ik stuur nooit maar één foto door, want als ze juist die foto net niet mooi vinden, verdwijnt de mooie verwachting.) Dus ging ik direct aan de slag en mailde ze 5 foto’s door. Dan is het altijd even afwachten op de reactie… je hoopt toch dat je ze écht blij maakt. “De foto’s zijn mooi” is niet voldoende. Je moet echt het ‘wauw-gevoel’ krijgen.

Onwijs bedankt, wij hebben genoten van onze sneakpreview! – Yvet

Trouwfoto’s in hoge resolutie

De inmiddels 255 foto’s had ik nabewerkt en ik kon niet wachten om ze te laten zien. Edwin en Yvet begonnen te stralen en beleefden de hele dag opnieuw.

  • “Oh, dat moment heb ik helemaal gemist!
  • Deze foto is echt prachtig!
  • Wauw, en deze ook!”

zijn enkele reacties. Daar word ik nou echt blij van. Bedankt voor het warme gevoel en de waardering. Ik heb ontzettend van jullie genoten en wens jullie het allerbeste toe.

Liefs Sharon

Trouwen kruythuis DenBosch
trouwfotograaf in denbosch
trouwreportage denbosch
bruidsreportage denbosch
bruidsfotograaf denbosch kruythuis
Bruidsfotograaf DenBosch
bruiloft den bosch

Bruiloft Den Bosch

Ben jij op zoek naar een bruidsfotograaf? Ik fotografeer veel in de regio Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven, maar eigenlijk ben ik door het hele land te vinden. Dus kom je niet uit de genoemde regio? Geen probleem, ik kom graag kennismaken. Dan kunnen we kijken of er een klik is en of mijn stijl je aanspreekt. Wil je meer informatie over bruidsfotografie? Of heb je al een trouwdatum en wil je kijken of ik beschikbaar ben? Stuur even een berichtje.