LinkedIn fotoshoot Den Bosch / Nijmegen / Eindhoven

Spontane, ongedwongen nieuwe LinkedIn foto laten maken

Een LinkedIn foto waar je straalt en waar jij jezelf in herkent. De profielfoto kun je onder andere gebruiken als LinkedIn foto, op je CV, op je website of natuurlijk op andere kanalen. Ik neem de tijd voor je, stel je op je gemak en laat de foto’s tussendoor zien. Zo kunnen we overleggen en de foto maken waar jij blij van wordt. Alles is mogelijk. Zowel een foto met een mooie achtergrond in mijn studio, als een foto buiten. Tussendoor bekijken we de foto’s op een groot scherm, onder het genot van een kop koffie/thee. Zo kun je aangeven wat je mooi vindt. Ook kan ik je adviseren. Je gaat niet naar huis voordat je tevreden bent ;) Dan bewerk ik de foto’s na en krijg jij ze in de hoogste kwaliteit digitaal. Hieronder staan enkele voorbeelden uit een LinkedIn fotoshoot. Wil je iets anders? Laat het weten.

portretfotografie met zwarte achtergrond
zakelijk portret in de studio met zwarte achtergrond
zakelijke portretfoto in studio
zakelijk portret zeeland

Niet zo maar even snel een foto schieten, maar we maken de profielfoto waar je 100% jezelf in herkent en waar je ECHT blij mee bent!

professionele profielfotoshoot-denbosch
linkedinfotoshoot professioneel
professionele linkedinfotoshoot

“De foto’s vind ik erg mooi geworden! Ik heb de profielfoto gelijk op mijn LinkedIn-profiel gezet en direct kreeg ik veel positieve reacties. Super blij ben ik ermee, bedankt!” – Mirjam

zakelijke professionele portretfoto

Profielfoto binnen 24 uur

Trouwens, je kunt de profielfoto binnen 24 uur in je mailbox verwachten!
Wil jij snel die sollicitatie de deur uitdoen? Maar eigenlijk niet zonder een mooie profielfoto? Of wil je zo snel mogelijk een nieuwe LinkedIn foto online hebben staan? Geef dit even aan, want binnen 24 uur mag je je profielfoto verwachten.

linkedin foto maken uden

“Voorafgaand aan de fotoshoot was ik bang om niet de “perfecte profielfoto” te krijgen die ik in mijn hoofd had, omdat ik dacht dat ik alleen maar ongemakkelijk kon lachen voor de camera. Het tegendeel was waar; Sharon zorgt ervoor dat je je tijdens de fotoshoot gelijk op je gemak voelt met haar humor en haar open houding! Hierdoor ging ik vanzelf lachen voor de camera, waardoor de “perfecte foto” er in een mum van tijd was! Top fotograaf! – Anne”

Profielfoto Den Bosch
Fotoshoot LinkedIn Den Bosch
Profielfoto maken in Den Bosch
Portretfoto chique op zwarte achtergrond