twee babys fotoshoot

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot met liefde verzorgd, bij jou thuis of in mijn studio

De eerste dagen na de geboorte zijn zo bijzonder en gaan zo snel voorbij. Hoe mooi is het om dat vast te leggen door middel van een newborn fotoshoot? En zo waardevol voor later. Je hoeft niet te poseren en we doen niets wat niet goed voelt. Het moment, de liefde tussen jullie en de details leg ik vast. Van te voren spreken we door welke foto’s jou het meeste aanspreken en hoe jij het in gedachten hebt. Sta je er helemaal open in? Dat is ook goed, ik denk graag met je mee. Eén ding is heel belangrijk: alles draait om jou en je prachtige baby’tje.

newborn fotograaf zwart wit

Newborn fotograaf

De afgelopen tien jaar heb ik heel wat baby’tjes mogen fotograferen. En geloof me, elke newborn fotoshoot is anders. Ik fotografeer puur het kindje en jou. Ik wil je graag leren kennen en weten wie er voor mijn camera staat. Wat is er mooier om de liefde die je voor je kindje hebt vast te leggen? Dat is te zien op de manier hoe je naar haar/hem kijkt. De blik in je ogen. En dat is precies wat ik fotografeer. Heel gemoedelijk in huiselijke sfeer. Je kunt gewoon jezelf zijn. We hoeven niet op te schieten, ik neem de tijd voor jullie. Doordat de foto’s zo persoonlijk zijn, blijft het een mooie herinnering aan dit moment. Hier kun je altijd naar terugkijken.

Newborn fotoshoot denbosch details

De kleine details

De mini vingertjes, de kleine teentjes, het neusje, de haartjes die al beginnen te groeien… het is allemaal nog zo klein. Een paar jaar later kun je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein het kindje was vlak na de geboorte. Hoe leuk is het om daar een collage van te maken?

close up voetjes newborn

De liefde tussen moeder en kind

Prachtig. Daar heb je geen accessoires voor nodig. Deze foto is bij de moeder thuis gemaakt, voor een egale muur. Ze knuffelde, zong liedjes en gaf af en toe kusjes. Deze puurheid blijf ik mooi vinden en leg ik graag vast.

Fotograaf liefde moeder en kind