• Newborn fotograaf denbosch

Newborn fotoshoot

Een newborn fotoshoot met liefde verzorgd, bij jou thuis of in mijn studio

De eerste dagen na de geboorte zijn zo bijzonder en gaan zo snel voorbij. Hoe mooi is het om dat vast te leggen door middel van een newborn fotoshoot? En zo waardevol voor later. Je hoeft niet te poseren en we doen niets wat niet goed voelt. Het moment, de liefde tussen jullie en de details leg ik vast. Van te voren spreken we door welke foto’s jou het meeste aanspreken en hoe jij het in gedachten hebt. Sta je er helemaal open in? Dat is ook goed, ik denk graag met je mee. Eén ding is heel belangrijk: alles draait om jou en je prachtige baby’tje.

newborn fotograaf zwart wit

Newborn fotograaf

De afgelopen tien jaar heb ik heel wat baby’tjes mogen fotograferen. En geloof me, elke newborn fotoshoot is anders. Ik fotografeer puur het kindje en jou. Ik wil je graag leren kennen en weten wie er voor mijn camera staat. Wat is er mooier om de liefde die je voor je kindje hebt vast te leggen? Dat is te zien op de manier hoe je naar haar/hem kijkt. De blik in je ogen. En dat is precies wat ik fotografeer. Heel gemoedelijk in huiselijke sfeer. Je kunt gewoon jezelf zijn. We hoeven niet op te schieten, ik neem de tijd voor jullie. Doordat de foto’s zo persoonlijk zijn, blijft het een mooie herinnering aan dit moment. Hier kun je altijd naar terugkijken.

Newborn fotoshoot denbosch details

De kleine details

De mini vingertjes, de kleine teentjes, het neusje, de haartjes die al beginnen te groeien… het is allemaal nog zo klein. Een paar jaar later kun je je al bijna niet meer voorstellen hoe klein het kindje was vlak na de geboorte. Hoe leuk is het om daar een collage van te maken?

close up voetjes newborn

De liefde tussen moeder en kind

Prachtig. Daar heb je geen accessoires voor nodig. Deze foto is bij de moeder thuis gemaakt, voor een egale muur. Ze knuffelde, zong liedjes en gaf af en toe kusjes. Deze puurheid blijf ik mooi vinden en leg ik graag vast.

Fotograaf liefde moeder en kind
  • Wat kost een newborn fotoshoot?

Basic

Foto’s van het kindje apart

Foto’s samen met de ouders

Eventueel foto’s samen met broertjes/zusjes

20 foto’s digitaal in hoge resolutie

60-75 minuten fotoshoot

€ 225,-

Basic + Album

Newbornfotoshoot

+ 5 extra foto’s in hoge resolutie

Persoonlijk ontworpen 20×20 cm fotoalbum

€ 285,-

Basic + Canvas

Newbornfotoshoot

Mooie canvas 40×60 cm

€ 289,-

Basic + Geboortekaartje

Newbornfotoshoot

Persoonlijk ontworpen kaartje

Dubbelzijdig

50 stuks

Inclusief enveloppen

€ 315,-

Toeslag aan huis: € 35,- | Reiskosten 0,35 per km | Avond- / weekendtoeslag: € 25,- | Toeslag tweeling: € 25,- |
De prijzen zijn inclusief BTW.

newborn fotoshoot nijmegen denbosch

Ogen open of dicht?

Je kindje hoeft niet per se te slapen tijdens de fotoshoot. Niets is trouwens verplicht. We kijken hoe het moment is en dat leg ik vast. Slapend is mooi, dan kunnen we het kindje makkelijker neerleggen. Maar wanneer het kindje wakker is, kun je juist de mooie ogen aanschouwen en contact maken met elkaar. 

newborn fotoshoot aan huis

We hebben, twee weken na de geboorte van ons dochtertje, een fotoshoot van ons gezin laten maken door Sharon. Vooraf waren we wat gespannen (met name over de vraag of ons zoontje van 5 jaar wel op de foto te krijgen was, hij wil eerst de kat uit de boom kijken en dat kan nogal eens een tijdje duren). Door de ontspannen houding van Sharon – ze nam alle tijd voor ons – was het hele gezin binnen no time zichzelf en was de sfeer ontspannen met als resultaat: prachtige foto’s van ons gezin! Het was moeilijk kiezen uit al die mooie foto’s! Sharon geeft suggesties, denkt met je mee en geeft alle ruimte voor eigen ideeën/inbreng. Kortom: een prettige ontspannen fotoshoot thuis met als resultaat geweldige foto’s! Een echte aanrader. – Martijn & Annemieke

Newborn fotograaf thuis bad

Tussen de fotoshoot door lekker in bad
Sommige baby’tjes worden heel rustig wanneer ze in een warm badje gaan. Dit kan bijvoorbeeld fijn zijn als ze zich onrustig voelen. Als ouder weet je het beste hoe jouw kindje hierop reageert. Dit kan gewoon tussen de fotoshoot door en is trouwens erg mooi om vast te leggen.  

Met veel tijd, geduld en vriendelijkheid heeft Sharon prachtige foto’s van ons en onze dochter gemaakt. Foto’s zonder poespas, in ons eigen huis. Sharon stelde ons snel op ons gemak, besprak duidelijk met ons haar ideeën maar stond ook open voor suggesties van ons. Door de rust er zo ontstond, vond onze kleine meid ook alles prima. We hebben een leuke middag gehad en zijn erg blij met het eindresultaat. – Papa en mama van Robin

newborn fotoshoot bij jou thuis

Wanneer moet je een newborn fotoshoot reserveren?

Vaak vindt de newborn fotoshoot plaats in de eerste twee weken. In sommige gevallen staat een afspraak al weken gepland. Aangezien een newborn fotoshoot lastig vooruit te plannen is, kun je ook de uitgerekende datum aan mij doorgeven en bellen zodra het kindje geboren is. Ik vind het belangrijk dat het goed gaat met zowel de moeder als het kindje. Daarom hebben we altijd voor de fotoshoot nog contact. Als alles goed gaat, plannen we zo snel mogelijk een datum. Ik ben heel flexibel, dus dat komt altijd wel goed.

Zijn die eerste twee weken al voorbij en bedenk je je nu dat een newborn fotoshoot nog leuk is? Dat is geen probleem, aangezien ik de momenten fotografeer zoals ze zijn en de liefde tussen jullie en het kindje vastleg. En ik neem niet aan dat die liefde weg is na de eerste 2 weken.  Nee, maar even serieus: omdat het kindje niet in speciale posities hoeft te liggen, is het niet erg als de fotoshoot in de weken daarna plaatsvindt.

Newborn fotoshoot thuis of in de studio?

De meeste newborn’s fotografeer ik op locatie. Lekker bij jou thuis, in een veilige en vertrouwde omgeving. Zo hoef je niet met je pasgeboren kindje de deur uit.
Wil je juist wel naar de studio komen? Dan zijn jullie natuurlijk van harte welkom. Ik zal zorgen dat het lekker warm is. Ook zorg ik voor een lekker, zacht kleed waar we het kindje in kunnen leggen. Heb jij nou zelf een bijzonder kleedje/mutsje met een persoonlijke waarde of omdat je het gewoon heel mooi vind? Gewoon aangeven, dat mag altijd!

Ik verzorg veel newborn fotoshoots in Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven. Woon je in een andere regio en wil je graag dat ik langskom? Dat is geen probleem, stuur gewoon even een berichtje.

Gezin baby fotoshoot zwart wit

Hoe lang duurt de newborn fotoshoot gemiddeld?

Een ding vind ik heel belangrijk: er is absoluut geen haast. Ik pas me volledig aan aan jullie ritme. Komt er een moment dat het kindje begint te huilen, dan stoppen we even. Dit geldt ook als het kindje tussendoor gevoed moet worden. En onthoud: ik ga niet naar huis zonder mooie foto’s.

Heb je kledingtips?

Het mooiste is om kleertjes aan te doen zonder lange mouwen. Zo zie je namelijk meer van het pasgeboren kindje zelf. Voor de ouders is het mooiste om lichte kleding aan te doen, zonder grote afbeeldingen en teksten. Dit leidt alleen maar af. Daarnaast is het mooi om de kleding op elkaar af te stemmen.

Fotograaf newbornshoot uden

Foto’s van je newborn fotoshoot in hoge resolutie digitaal

Goed om te weten: de newborn foto’s worden professioneel nabewerkt en vervolgens in hoge resolutie, digitaal aangeleverd. Zo kun je ze plaatsen op Social Media of op je bureaublad achtergrond, maar je kunt ze ook afdrukken of er zelf een fotoalbum mee maken. Wil je liever de foto’s bij mij in print of in een album bestellen? Kom eens kijken in de studio en je ziet meteen wat je mooi vindt.

Newborn fotoshoot combineren met een zwangerschapsfotoshoot

Ben je op dit moment zwanger en wil je ook een mooie foto van je buik laten maken? Alleen, of samen met je gezinnetje. Ook hiervoor geldt: we doen alleen dingen die goed voelen bij jou. Niet te veel poseren, maar juist het moment pakken zoals het is. Dit kan zowel buiten als in de studio, wat jij het mooiste vind.

Newborn fotoshoot cadeau

Een newborn fotoshoot is superleuk om bijvoorbeeld als kraamcadeau te geven. Ik maak persoonlijke cadeaubonnen, dus als je even een berichtje stuurt met een tekstje, dan maak ik er iets moois van. ♥

“In december toen ik 38 weken zwanger was wilde ik graag een zwangerschap fotoshoot doen en ik had foto’s van Sharon gezien bij een vriendin van me en we twijfelde geen moment. We hebben in ons huis op verschillende plekken foto’s gemaakt en Sharon stelde ook voor om naar buiten te gaan en het weer werkte gelukkig mee. De foto’s zijn prachtig geworden en daarom besloten wij dat als onze dochter geboren is we Sharon ook zouden vragen voor de newborn fotoshoot. En die foto’s zijn nog mooier geworden! Sharon is heel flexibel en meedenkend ook voelde we ons erg op ons gemak: niks studio, niks verplicht lachen, maar echt zoals we zijn en de liefde spat van de foto’s af! Nogmaals bedankt! – Ilse

newborn fotograaf uden
Baby handen closeup fotoshoot

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer