Professionele portretfoto’s medewerkers

Professionele portretfoto’s van de medewerkers zijn belangrijk. Dit creëert persoonlijkheid. Vaak worden de foto’s geplaatst op een ‘over ons’-pagina of ‘wie zijn wij’. De klant krijgt zo direct een beeld van het team.
Daarnaast is een portretshoot is ook meteen een cadeautje naar de medewerkers toe, zij kunnen de foto’s namelijk ook zelf gebruiken op bijvoorbeeld LinkedIn.

Iedereen tevreden

Iedereen krijgt de serie foto’s te zien en mag ter plekke de mooiste uitkiezen. Niet helemaal tevreden? Dan maken we nog een serie.

Hoge resolutie

De foto’s worden in hoge resolutie verzonden en kunnen overal voor gebruikt worden. Er zit geen logo overheen.

Op locatie

Wil je de portretfoto’s van het team in de fotostudio of liever op kantoor laten maken? Beide is geen enkel probleem.

Achtergrond portretfoto’s

De achtergrond is essentieel. Hierbij kijk ik altijd naar wat past bij het bedrijf. Wil je graag de foto’s in studio setting? Dan kun je kiezen voor een lichte of donkere achtergrond. Je kunt ook kiezen voor vrijstaande portretfoto’s. Ideaal wanneer er nieuwe mensen bijkomen of medewerkers afwezig zijn en op een later moment gefotografeerd worden. Ik zorg er altijd voor dat deze nieuwe foto’s aansluiten bij de huidige serie.

portretfoto studio
Profielfoto landerd
Fotoshoot studio zwartwit
fotoshoot brabant
bedrijfshoot Uden
fotograaf studio Landerd

Zie je wat een groot verschil nu de achtergrond is veranderd? Het grote voordeel aan een studio achtergrond is dat je niet kunt zien als een foto later wordt toegevoegd. Dat zou ook kunnen met een werkachtergrond, maar wanneer het team verhuisd naar een nieuwe afdeling, of de locatie anders wordt ingericht krijg je nooit meer dezelfde achtergrond.

professionele portretfotograaf zeeland

Portretfoto’s personeel: Informeel of formeel?

Wil je graag alle medewerkers in dezelfde houding op de foto of mag iedereen zelf kiezen hoe hij/zij wil gaan staan? Dat is iets om van te voren over na te denken. De verschillen zie je hier op deze pagina.

Kledingadvies

Van te voren geef ik altijd kledingadvies. Het is goed als je outfit zakelijk is, maar het moet natuurlijk wel bij jou of bij het bedrijf passen. Ook is het handig als de kleding niet seizoensgebonden is zodat de foto het hele jaar gebruikt kan worden.

pasfoto maken op bedrijf
fotograaf personeel denbosch
denbosch foto's personeel
fotograaf personeel
huisfotograaf bedrijf denbosch
Linkedin foto's personeel
brabant fotos alle werknemers
pasfoto's personeel laten maken
vrijstaande foto's laten maken
professionele bedrijsfoto's
portretfotografie bedrijf brabant
professionele portretfotos medewerkers

Wij zijn ontzettend tevreden over Sharon en de foto’s die zij heeft gemaakt. De planning ging vlot, op de dagen waarop de foto’s gemaakt werden ging het super snel. Daarnaast is Sharon een rustige fotograaf die je op je gemak stelt. Volgende keer weer! – DBZ Fysio