Bolle buiken fotoshoot in de studio

Zwangerschapsshoots blijven bijzonder. Elke fotoshoot is weer anders en het leukste is om deze zo persoonlijk mogelijk te maken. Yvette nam daarom haar grootste vriend mee. Het weer was heel slecht, dus besloten we om de foto’s in de studio te maken. Een zwangerschapsshoot is leuk om te doen, maar vooral heel waardevol voor later als herinnering.

bollebuik foto

We begonnen met de foto’s van Yvet alleen, zodat de hond even kon wennen aan de omgeving. Maar hij vond het allemaal veel te interessant en wilde er graag bij zijn. Daar maakte we gebruik van!

hond in studio brabant
professionele zwangerschapsfotograaf zeeland landerd
leuk cadeau vriendin

Tijdens de bolle buiken fotoshoot was het trouwens niet de eerste keer dat ik Yvette zag. Een tijd geleden heb ik haar samen met haar familie gefotografeerd in de natuur. Die foto’s hangen nu in de woonkamer. Leuk om mensen zo weer terug te zien!

fotoshoot bolle buik
fotograaf in zeeland
bolle buiken fotoshoot

Het is tijdens de bolle buikenshoot, of te wel een zwangerschapsshoot leuk om meerdere outfits mee te nemen. Verschillende kleuren maken de foto’s al snel anders.

zwangerschapsfotografie met huisdier
bolle buik fotografie

Een bolle buiken fotoshoot vindt trouwens vaak plaats tussen week 32 en week 37. Veel later plannen zou ik niet adviseren, omdat het kindje natuurlijk ook te vroeg kan komen en het zou zo zonde zijn als je je mooie buik niet vast gelegd hebt.

hond meenemen fotoshoot

En natuurlijk maken we ook wat leuke foto’s van de hond alleen en met zijn baasjes! Het licht bij alle foto’s houden we lekker natuurlijk. Dit past ook perfect bij dit gezinnetje en het oogt lekker fris.

liefdesshoot brabant

fotograaf landerd zwangerschapsfotgrafie
professionele foto brabant
“Super bedankt nog voor de leuke & geslaagde zwangerschapsfoto’s.
We zijn er erg blij mee.” – Yvette

Wil jij ook graag een bolle buiken fotoshoot? Stuur even een berichtje.