• Zwangerschapsfotoshoot DenBosch Foto Sharon Willems

Zwangerschaps fotoshoot

Spontane zwangerschaps fotoshoot bij jou thuis, buiten of in de studio

Je hoeft niet te poseren, geforceerd te glimlachen of je ongemakkelijk te voelen. Een zwangerschaps fotoshoot gaat heel relaxt, op jouw tempo. Heb je al foto’s of poses in gedachten die je heel mooi vindt? Dan kunnen we dat doornemen. Heb je helemaal geen idee? Dat is niet erg. Ik neem de tijd voor je en we kijken samen wat bij jou past. Het allerbelangrijkste bij deze shoot is dat jij je goed voelt.

Voel je mooi!

Tussen de fotoshoot door laat ik de foto’s zien en je mag aangeven wat je mooi vindt en wat niet. Ik begrijp het als je over sommige dingen iets minder tevreden bent. Soms moet je wennen aan het feit dat je lichaam veranderd is. Dat geeft niet. Je mag (of moet zelfs!) kritisch zijn. Wees eerlijk als we de foto’s terugkijken. We stoppen niet voordat jij tevreden bent.

Met broertjes en/of zusjes

Heb je al een zoontje of dochtertje? Hoe leuk is het dan om ze erbij te betrekken? Zeker als ze op een leeftijd zijn dat ze het al een beetje begrijpen. Je ziet dan hoe trots ze zijn dat ze een grote broer of zus worden, dat is zo leuk!

Zwangerschapsfotoshoot zeeland
zwangerschapsfotoshoot den bosch broertjes zusjes
  • Wat kost een zwangerschaps fotoshoot?

Basic

Foto’s van jou alleen

Foto’s samen met je partner

20 foto’s digitaal in hoge resolutie

€ 250,-

Basic + broertjes/zusjes

Foto’s van jou alleen

Foto’s samen met je partner

Foto’s samen met broertjes/zusjes

20 foto’s digitaal in hoge resolutie

€ 285,-

Combi pakket

Foto’s van jou alleen

Foto’s samen met je partner

Eventueel foto’s samen met broertjes/zusjes

20 foto’s digitaal in hoge resolutie

50 euro korting op newbornshoot

+ € 37,50

Toeslag aan huis: € 35,- | Reiskosten 0,35 per km | Avond- / weekendtoeslag: € 25,-
De prijzen zijn inclusief BTW.

zwangerschapsfotografie in de studio
Zwangerschaps fotografie uden

zwangerschapsshoot op locatie met hond
spontane zwangerschapsshoot met kinderen
zwanger fotografie in buitenlucht zwartwit
Zwangerschapsfotoshoot denbosch buiten
Fotoshoot zwangerschap koppel

Heb je er al over nagedacht waar je de foto’s zou willen laten maken?

Fotoshoot op locatie

We kunnen lekker naar buiten gaan. Een kleine wandeling maken en kletsen, tussendoor schiet ik de foto’s. Het voordeel hiervan is dat je minder bewust bent van de camera. Ook heb je dan een serie foto’s met een aantal verschillende achtergronden.

Lifestyle fotoshoot bij jou thuis

Ik kan ook naar jou toe komen, dan hoef je ook je huis niet uit. Lekker in je eigen, vertrouwde omgeving. We drinken eerst een lekkere kop thee op de bank, zodat ik je kan leren kennen. Als je al foto’s in gedachten hebt, kunnen we dat doorspreken. Zo niet, dan geef ik advies en kijken we wat bij jou past. Dan gaan we aan de slag! Trouwens, een fotoshoot is alles behalve eng of spannend. Het is vooral heel leuk, dus je hoeft absoluut niet zenuwachtig te zijn. We kunnen de fotoshoot in de woonkamer maken, maar ook in de slaapkamer. Leg dan een egaal dekbedovertrek op je bed, wat zo min mogelijk afleidt. Ook kun je storende accessoires even opbergen. Licht is geen probleem, ik heb een mobiele studio.

Zwangerschaps fotoshoot in de studio

Natuurlijk mag je ook lekker naar mijn studio in het plaatsje Zeeland (Brabant) komen. Het is verwarmd en er is ruimte genoeg. Als je kinderen hebt, zijn ook zij van harte welkom. Ik zorg voor koffie/thee. Ook als je liever niet in je eigen huis de foto’s maakt, of als het buiten slecht weer is, is dit zeker een aanrader. In de studio heb je geen last van het weer en het licht is altijd mooi!

Zwangerschapsfotoshoot zeeland studiofoto
Zwangerschapsfotoshoot zeeland studio

Wat zijn het mooie foto’s geworden! Vooral de foto’s van buiten vind ik erg mooi; wij staan er spontaan op en met het groen op de achtergrond is het ook heel natuurlijk. Nogmaals dank je wel voor de zwangerschaps fotoshoot. En we weten je in de toekomst te vinden! – Maaike

origineel foto zwangerschap

Foto’s van je zwangerschaps fotoshoot in hoge kwaliteit

De foto’s van de zwangerschaps fotoshoot krijg je digitaal, in hoge resolutie aangeleverd. Dat betekent dat de kwaliteit hoog is en je ze zelf overal kunt laten afdrukken. Wil je ze liever bij mij in print bestellen, dat kan natuurlijk ook. Alle keuze is aan jou.

Zwangerschapsfotoshoot uden
zwangerschapsfotografie zwartwit in de fotostudio
zwanger foto's origineel in de studio
professionele zwangerschapsfotograaf
Originele zwangerschaps foto met echo
buiten fotoshoot zwanger

Wat kan ik het beste dragen tijdens een zwangerschaps fotoshoot?

Het allerbelangrijkste is om iets aan te doen waar jij je fijn in voelt. Wanneer jij je goed voelt, straal je dit uit (en dat moeten we natuurlijk hebben)! Ook is het mooi om iets aan te doen waarin je buik mooi uitkomt. Het liefst geen drukke prints of grote teksten. De nadruk moet liggen op jouw gezicht en je buik, niet op je kleding.

Je mag een extra setje meenemen, zodat je halverwege de fotoshoot kunt omkleden. Zo sta je niet op elke foto met dezelfde outfit.

Wanneer vind de zwangerschaps fotoshoot plaats?

Meestal vindt de fotoshoot plaats in week 32 t/m 37 van de zwangerschap. Natuurlijk is het geen probleem als je de fotoshoot buiten deze periode wil laten maken. Pas wel op dat je de fotoshoot niet te laat in de zwangerschap plant, aangezien het kindje natuurlijk ook eerder geboren kan worden.

zwangerschapsfotografie denbosch
zwangerschapsshoot studio
zwangerschapsfotoshoot sharonwillems

Sharon is een beetje onze ‘huisfotograaf’ aan het worden. Meegelopen op onze bruiloft, foto’s van onze familie gemaakt vorig jaar, nu een zwangerschaps fotoshoot en over een paar weekjes een newbornshoot gepland. Waarom? Omdat ze op een heel natuurlijke manier aanwezig is, stuurt en het daardoor niet gespannen of gemaakt voelt (en zo komt het ook over op de uiteindelijke foto’s). Oja, ze luistert ook nog eens heel goed naar wat je wensen zijn! – Moniek

professionele zwangerschapsfotoshoot
orginele zwangerschapsfotoshoot