Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotograaf Den Bosch, Eindhoven en Nijmegen

  • VOORBEREIDING

De sfeerfoto’s van bedrijven, productfoto’s van het assortiment en de portretfoto’s van ondernemers worden zowel online als offline gebruikt. Deze foto’s moeten behalve mooi ook bij de eindgebruiker gevoelens oproepen zoals professioneel, (in)formeel, deskundig en/of vertrouwd. Ook moeten de Unique Selling Points in het beeldmateriaal naar voren komen.

Om deze redenen is een goede voorbereiding essentieel. Ik wil daarom altijd graag vooraf weten wie je bent, wat je passie is voor jouw/het bedrijf, om wat voor een bedrijf het gaat en wat het doel van de foto’s is.

Dit kunnen we per mail bespreken of telefonisch, maar ook via een kennismakingsgesprek op locatie. Ik denk graag met je mee om het gewenste resultaat te behalen.

  • BEDRIJFSFOTOGRAFIE

Waar de bedrijfsfotoshoot plaatsvind is afhankelijk van de opdracht. Ik beschik over een grote studio in Zeeland (Brabant). Daarnaast kan ik ook de studioapparatuur meenemen en de foto’s maken op een gewenste locatie. De studio wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van professionele portretten en productfoto’s. Sfeerfoto’s maak ik vrijwel altijd op de werkvloer of buiten. Dit gaat allemaal in overleg. Het doel van de foto’s maakt de doorslag waar we de foto’s maken.

Tijdens het fotograferen vind ik het fijn direct met de ondernemer te kunnen schakelen. Zo kunnen we de foto’s direct bespreken, eventueel bijschaven en overleggen om tot het beste resultaat te komen.

  • AFLEVERING FOTO’S 

De bedrijfsfoto’s worden professioneel nabewerkt en indien gewenst vrijstaand gemaakt. Na een bedrijfsfotoshoot worden zowel de productfoto’s als de sfeerfoto’s digitaal in hoge en lage resolutie verzonden. De foto’s in hoge resolutie kunnen gebruikt worden in offline materiaal, zoals flyers en posters. De lage resolutie foto’s zijn geschikt voor het plaatsen op je website. Dat stimuleert de snelheid van je website. De foto’s zijn trouwens meteen upload klaar! Ook worden ze geleverd in het gewenste bestandstype, denk aan JPG, PNG of PSD.

bedrijfsfoto nijmegen
keuken fotografie
brabant fotograaf
bedrijfsfotografie eindhoven

fotograaf zeeland