Bruiloft Utrecht Kasteel De Haar

Bruiloft Utrecht kasteel De Haar

De grote dag begon bij Sander thuis voor het aankleed-moment. Hij was lekker alleen thuis. Zo was hij helemaal ontspannen. Ik fotografeerde ook de kleine details, denk aan een close-up van de manchetknopen, de datum in zijn jasje, de riem en de schoenen. Alles is met zorg uitgekozen dus zonde om niet vast te leggen.

Na het aankleed-moment bij Sander gingen ik door naar Diana. Haar moeder en maarliefst 9 bruidsmeisjes waren erbij. Echt een meidending, ze hadden veel lol met elkaar. Na de make-up was het tijd om de jurk aan te doen. Ook deze momenten zijn mooi om vast te leggen. Niet alleen de ceremonie, maar de kleine dingen erom heen zijn net zo waardevol. De dag gaat zo snel voorbij en het is heel leuk om dat terug te beleven door de foto’s te bekijken. Diana was net een prinses. Zo werd ze ook genoemd door haar familie. Het kroontje op haar hoofd maakte het helemaal af.

professionele trouwfoto's aankleden man
bruidsfotografie details
aankleden bruidegom
bruidsjurk details
fotografie bruiloft utrecht
Professionele trouwfoto bruidsjurk
herfst bruiloft
aankleden bruid herfstbruiloft

First Sight

Het first sight moment blijft tof! Dat is het moment dat het bruidspaar elkaar voor het eerst ziet. Sander stond met de rug naar Diana toe en op het moment dat ze net achter hem stond draaide hij om. Wat waren ze blij dat ze elkaar konden zien. Ze gaven elkaar gelijk een kus en een knuffel. Ze waren er wel een beetje emotioneel van geworden, ze zagen er allebei zo mooi uit. Alle gasten begonnen te klappen.

first sight bruiloft

De trouwfoto’s!

Voor de deur van het kasteel stond een witte limousine te wachten. Daar werden Sander en Diana mee opgehaald en gebracht naar kasteel De Haar in Utrecht. We kozen ervoor om de fotoshoot in het park rondom het kasteel te maken.

Sander vertelde dat ze een jaar geleden, met mooi weer, op de locatie zijn wezen kijken. Hij herinnerde nog dat hij zo erg hoopte dat ze hetzelfde weer zouden krijgen. Nou dat is gelukt. De zon scheen prachtig, het leek net zomer! Tijdens de fotoshoot kwamen veel mensen kijken naar Sander en Diana. Sommige wilden zelfs met ze op de foto.

details bruid trouwfotograaf utrecht

Super leuke fotos gemaakt tijdens onze bruiloft! Echt professioneel en creatief. Bedankt om het mooiste moment van onze levens op foto vast te leggen. – Diana

bruiloft kasteel De Haar
trouwen in de herfst
bruiloft herfst

We begonnen de fotoshoot bij een paadje van kiezelsteentjes, met daar omheen bomen die in een boogje over het paadje gegroeid waren. Sander en Diana liepen over het paadje en met de zonnestralen die door de bomen heen scheen, viel het licht heel mooi op ze.

herfstbruiloft
trouwfotograaf Utrecht
herfstbruiloft kasteel de haar
professionele trouwfotograaf

Tijdens de fotoshoot waaide het een beetje en daar hebben we gebruik van gemaakt. Je kan met een klein beetje wind en een sluier hele mooie foto’s maken.

Terwijl we aan het fotograferen waren zag Diana het bloemenveld. “Oh, dat is mooi.” Voor ze het wist liep ze over het vochtige gras. Het gras bleef plakken aan de jurk en er verschenen lichte vlekken. Het was even schrikken, maar we kregen het goed schoon en ze konden er gelukkig om lachen. Dat vind ik het leukste, een bruid die wat er ook gebeurt blijft lachen en geniet van de momenten. Geloof me, als je lekker ontspannen bent straal je dat ook uit op je trouwfoto’s.

trouwreportage bruiloft utrecht
spontane bruidsfotografie utrecht

Ceremonie

Bij het kasteel in de kapel werdt de ceremonie gehouden. De ceremonie was het in het Engels, want er waren gasten uit Spanje, Mexico, Engeland en Nederland. Wat de ambtenaar tijdens de ceremonie zei is mij bij gebleven:

De liefde tussen Diana en Sander brengt zoveel verschillende landen en culturen samen.

fotoshoot herfstbruiloft
bruidsreportage utrecht
spontane trouwfotograaf utrecht

Na de ceremonie maakte ik de groepsfoto van alle gasten. Van te voren adviseer ik altijd om een klein lijstje te maken met wie je nog meer graag op de foto wilt. Denk aan ouders, broers/zussen, beste vrienden etc. Het zou zonde zijn als je er later achter komt dat je een foto bent vergeten. Diana wilde ook heel graag met de bruidsmeisjes op de foto. Ze zagen er prachtig uit. Allemaal een andere jurk in dezelfde kleur.

professionele trouwfotograaf in utrecht
professionele trouwfotografie utrecht
fotograaf bruiloft utrecht
bruidsfotografie herfstbruiloft
professionele trouwreportage
spontane bruidsreportage
ongedwongen trouwfoto's
bruidsreportage omgeving utrecht
bruiloft fotograaf utrecht

Vanaf het moment dat ik zag, tot het moment dat ik wegging: Diana en Sander straalden de hele dag! Wat fantastisch om te zien.

fotograaf trouwen in utrecht
bruidsfotografie herfstbruiloft utrecht

Dank voor het prachtige fotoboek en de fotolijst, we zijn er erg blij mee. De fotolijst heeft al een mooie plek boven ons bed! – Diana & Sander