bedrijfsfotograaf eindhoven

Bedrijfsfotograaf Eindhoven

Bij bedrijfsfotografie is het belangrijk dat mensen die het bedrijf niet kennen door de foto’s een indruk van het bedrijf krijgen. De sfeer is hier dus heel belangrijk. Deze foto’s worden niet gemaakt tijdens een normale werkdag, maar worden vooraf voorbereid.

zakelijke fotografie eindhoven
fotograaf voor website brabant

Bedrijfsfotografie werkwijze

Ik begin altijd met een gesprek. Van tevoren bespreken we het soort foto’s en maken we een planning voor wie er bij welke foto nodig is. Ook vragen we altijd toestemming aan diegene die in beeld komen. Vooraf adviseer ik altijd om de ruimtes op te ruimen. Natuurlijk mag er gewoon gewerkt worden, dus het hoeft niet overdreven schoon. Maar losse frutsels op bureaus, kinderfoto’s of prullenbaken leiden alleen maar af en ogen rommelig op de foto. Je mist het niet als je nu naar de foto’s kijkt, maar als het wel aanwezig was dan stoort het.
Het belangrijkste is dat ik het idee van de klant door kan zetten in de foto’s. Bij Promeetec Eindhoven waren de volgende kernwoorden belangrijk: professionaliteit, samenwerking en informeel. De foto’s zijn niet extreem zakelijk waardoor het toegankelijk wordt. Ook is er veel licht en kleur in de foto’s waardoor het prettiger aanvoelt.

professionele bedrijfsfotograaf eindhoven

fotograaf voor website
fotograaf bedrijfsfotografie
bedrijfsfoto's website fotograaf

Diverse foto’s voor de website

De foto’s worden gebruikt op de website en op Social Media. De foto’s zijn divers: op sommige foto’s zitten mensen in een serieus gesprek en in andere foto’s is het wat losser en zie je mensen lachen. Dit geeft weer een duidelijk beeld van het team van Promeetec. We maken zowel close-up als totaalbeelden. Ook maak ik gebruik van verschillende standpunten.
De foto’s laat ik tijdens de bedrijfsshoot zien. Zo kunnen we op het moment al goed schakelen.

bedrijfsreportages eindhoven
ervaren bedrijfsfotograaf eindhoven
zakelijke foto's voor online gebruik
fotograaf voor website foto's

Bedrijfsfotograaf Eindhoven nodig?

Is jullie bedrijf ook toe aan een nieuwe fotoserie voor op de website, drukwerk en/of social media? Spreekt mijn manier van werken en de foto’s jullie aan? Neem contact op en ik denk graag met jullie mee.

zakelijke foto's bedrijf