newbornfotoshoot met ouders

Newbornshoot aan huis

Pas op het allerlaatste moment hadden Wilbert en zijn vrouw bedacht om een newbornshoot aan huis te doen. Kun je deze week nog, Sharon? Het was even puzzelen in mijn agenda, maar twee dagen later zat ik in de auto. Een newbornshoot is namelijk echt het mooiste in de eerste twee weken. Soms kan dat niet, wanneer het niet zo goed gaat met het kindje of met de moeder voorbeeld. Dan is dat geen probleem om het later te doen, maar als het wel kan grijp ik de kans altijd. Ze groeien namelijk zo snel en in de allereerste weken is alles nog zo ontzettend klein!
newbornfotoshoot met papa
newborn fotoshoot met mama
newbornfotoshoot met vader

Jayson was de hele newbornshoot tevreden. Z’n vader pakte hem op en eigenlijk is er dan niet veel meer nodig. De liefde is zo mooi om vast te leggen. Die blikken zeggen voldoende! Trots, liefde, geluk, alles door elkaar.

newbornfotoshoot
newbornshoot

Ik had een lekker zacht dekentje meegenomen waar ik hem in legde. Nou, dat vond ‘ie wel prima. Ook fotografeerde ik hem naast een knuffel. De knuffel was precies even groot! Een mooie herinnering als je later de knuffel nog eens vastpakt en herinnert dat je kindje ooit zo klein is geweest.

fotoshoot newborn met knuffel
fotoshoot newborn aan huis

newborn fotoshoot Zeeland
newbornfotoshoot jongetje

De foto’s van een newbornshoot aan huis maak ik meestal in de slaapkamer. Ik fotografeer ook de kleine details, zoals de voetjes en de handjes.

newborn fotoshoot voetjes
fotoshoot newborn voetjes
newborn fotoshoot aan huis
fotoshoot newborn op dekentje
newbornshoot handjes
newborn fotoshoot slapen

Newbornshoot met album

Wilbert wilde graag een newbornshoot met een album. De foto’s zijn heel bijzonder en het is zo zonde om deze alleen op de computer te laten staan.

Na de fotoshoot stuurde ik alle foto’s door zodat de ouders zelf de allermooiste foto’s konden uitzoeken. Met die foto’s ging ik aan de slag en maakte een ontwerp voor het newbornalbum. Ze waren gelijk enthousiast. Vol trots kunnen ze het nu aan iedereen laten zien.

fotoshoot newborn met ouders
newborn fotoshoot
newborn fotoshoot met moeder