Fotoshoot zwangerschap uden

Een fotoshoot van de zwangerschap blijft bijzonder. Elke shoot is anders en het leuke is om ze zo persoonlijk mogelijk te houden. We besloten om de foto’s in de verwarmde fotostudio te maken.

fotoshoot zwangerschap

We begonnen met de foto’s van Femke alleen en hebben vervolgens de foto’s gemaakt van Femke en Mitchell samen. Eerst foto’s van de blote buik, daarna met een mooie jurk aan. Het is ook  leuk om verschillende kleding setjes mee te nemen zodat je ook van kleding kan wisselen, dat maakt de foto al snel anders. Zo krijg je uiteindelijk een mooie gevarieerde fotoserie. En dat is het leukste!

professionele zwangerschapsfotografie

zwangerschapsshoot uden
zwangerschaps fotoshoot in de studio

Een zwangerschapsshoot vindt vaak plaats tussen de 32 weken en de 37 weken. Veel later zou ik niet adviseren, omdat de baby ook te vroeg kan komen. En als je dan geen foto’s hebt van je mooie buik is dat echt zonde!

spontane foto's zwangerschap

We strooiden muisjes over haar buik heen om de foto’s nog iets extra’s te geven. De hele studio lag vol!

zwangerschapsshoot in de studio
zwangerschaps fotoshoot met muisjes

Het leuke aan zwangerschapsfoto’s in de studio is dat je kunt spelen met het licht. Dat kan een heel zacht en rustig effect opleveren. Ook ben je in studio niet afhankelijk van het weer en kun je als je dat wilt foto’s met een blote buik maken.

spontane zwangerschapsfotoshoot

Tussen de fotoshoot door hebben we de foto’s besproken en op het eind mocht ze de mooiste uitkiezen. Deze serie is het geworden!

fotograaf zwangerschap
fotograaf zwanger uden

Wil jij ook graag foto’s laten maken tijdens je zwangerschap? Het kan zowel buiten als in de studio. We maken dus een serie die bij jou past en waar jij ook achterstaat.

Trouwens, een zwangerschapsshoot is leuk om te doen, maar vooral erg waardevol als herinnering later.