Gala Fotoshoot – Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven

Het einde van de middelbare school, een moment dat je je lang zal herinneren. Op het Pax Christi College in Druten, waar ik de HAVO heb afgerond, wordt dit altijd gevierd met een Gala optocht. Iedereen is op z’n mooist en regelt een leuk voertuig. Samen met mijn vrienden regelden wij een grote bus met een open dak. We hadden ruim van te voren afgesproken die dag, zodat we samen nog foto’s konden maken. We reden naar een fotolocatie in Ewijk en maakten mooie foto’s van de groep en van iedereen apart. Dat wilde ik zo graag en achteraf was iedereen er zo blij mee. Dat bracht me op een idee: ik ga een gala-fotoshoot aanbieden.

Dus, kan ik jou blij maken met een mooie gala fotoshoot? Van jou alleen, met je ouders of juist samen met je beste vrienden en vriendinnen? Heb je een koets gehuurd of juist een prachtige wagen? Ik kom graag bij je langs, stel je op je gemak en we gaan er een gezellige middag van maken. Uiteindelijk heb jij een mooie herinnering aan deze dag waar je altijd op terug kan kijken.

Gala Foto
Gala fotoshoot winssen
gala fotoshoot druten

Ontzettend leuke fotosessie! Sharon voelde goed aan wat wij wilden en was prettig om mee te werken. Ze gaf goede aanwijzingen. Ze heeft het gevoel dat wij delen echt vast weten te leggen op de foto’s! – Lisa van Rossum

gala fotoshoot
professionele gala foto
galafotograaf