denbosch vriendinnenfotograaf

Vriendinnen fotoshoot Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven

Een fotoshoot met je beste vriendinnen!

Willen jullie spontane foto’s in het park, of juist allemaal in een mooie jurk? Vooraf kunnen jullie alle wensen doorgeven, daar pas ik de vriendinnen fotoshoot op aan. Tussendoor is het mogelijk om van kleding te wisselen, zodat je niet op alle foto’s hetzelfde draagt. Behalve groepsfoto’s, fotografeer ik ook jullie individueel en/of in kleinere groepjes. Die keuze is aan jullie, alles is mogelijk.

Tussendoor laat ik de foto’s aan jullie zien en je mag eerlijk zeggen wat je ervan vindt. Ik kan de foto’s wel mooi vinden, maar als jij niet tevreden bent over een plukje wat verkeerd valt, doe je er uiteindelijk niks meer mee. Dat vind ik zonde. Daarom bespreken we de foto’s tijdens de fotoshoot en kun je precies aangeven wat je mooi vind. Zo ga je altijd naar huis met de foto’s waar je ECHT blij mee bent!

Foto’s van de vriendinnen fotoshoot ontvang je digitaal in hoge kwaliteit

De foto’s worden professioneel nabewerkt en krijg jij vervolgens in de hoogste kwaliteit digitaal.

vriendinnen weekend denbosch

Twee weken geleden organiseerde ik samen met een vriendin ons jaarlijkse vriendinnenweekend voor een groep vriendinnen. Het leek ons leuk om met onze groep professioneel een vriendinnen fotoshoot te doen. Zo kwam Sharon op zaterdagmiddag bij ons langs op locatie in Abcoude. Wat ik vooral belangrijk vond was dat het geen geposeerde foto’s zouden worden/lijken. En dat is gelukt! Wat een mooie en leuke foto’s en wat een gezellig middag. In het begin is het wat ongemakkelijk, maar Sharon zorgde er voor dat dat wegviel. Daarnaast dacht ze mee en kwam met leuke voorstellen. Oftewel ik zou Sharon zeker aanraden! – Anna Bakker

vriendinnen fotoshoot nijmegen