Productfotografie in combinatie met styling

Wil je graag een mooie sfeerfoto’s van jouw product hebben voor bijvoorbeeld in een magazine, voor op een flyer,  voor de omslagfoto op Facebook of voor op je website? Samen met een styliste ga ik aan de slag. Wij denken graag met je mee. Zo komen we tot een beeld wat past bij het product, het bedrijf én de doelgroep.

Na een kennismaking schrijven we onze eerste ideeën op papier. Na goedkeuring kunnen de foto’s zowel in onze ruime fotostudio gemaakt worden als op locatie. De foto’s worden in zowel hoge als lage resolutie aangeleverd, dus je kunt er alle kanten mee op.

Productfotografie: gebak

Bij onderstaande foto staat het gebakje centraal. Voordat wij met een concept aan de slag gaan, hebben we eerst contact met de opdrachtgever. In dit geval was het een bakkerij die een sfeerfoto van het gebakje wilden hebben. Het is een exclusief gebakje, dus het moest geen statische foto woorden. Vandaar duidelijk een foto met sfeer. Die sfeer hebben we gekregen door vers fruit toe te voegen en kleine stukjes chocolade. Als ondergrond hebben we gekozen voor een mooie houten plank met boomschors aan de zijkant. Een grijze achtergrond die het gevoel versterkt en ook niet zorgt voor afleiding. Tot slot is de ‘finishing touch’ de poedersuiker. Als uitsnede heb ik voor een panoramabeeld gekozen, zodat de foto als header op de website gebruikt kan worden.

styling productfotograaf
Sharon, het ziet er top uit! We gaan aan de slag met het plaatsen van de sfeerfoto’s en willen je weer hartelijk danken! – Roel

styling productfotografie

Bij deze foto geldt: hoe minder hoe beter. De opdracht was een rustige foto waar zowel de schaaltjes als de plank tot zijn recht komen. Uiteindelijk worden er teksten in de foto geplaatst, dus daar hebben we rekening mee gehouden. Voor het contrast hebben we gekozen voor vers rood fruit.

productfotograaf sfeerfoto's-studio