Kattenshoot studio

Kattenfotograaf

Zoek je een kattenfotograaf voor een mooie foto van je kat? Duikt je kat steeds weg als je je camera te voorschijn haalt en wil je nu eens een keer een echt mooie foto van je kat voor aan de muur? Of vind je het leuk om samen met je kat op de foto te gaan? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Fotograaf Zeeland brabant
Katten Fotografie Zeeland

Studio of thuis?

Ik kom met liefde naar jullie toe om mooie foto’s van je kat te maken. Het dier is dan in een vertrouwde omgeving. Houdt er wel rekening mee dat een huiskamer vaak rommelig overkomt op een foto. Als je dier geen moeite heeft met reizen, adviseer ik daarom ook om naar de studio te komen. In de studio maken we foto’s op een witte en zwarte achtergrond, met professionele belichting.

zittende kat foto
kattenfotoshoot studio
fotoshoot kat brabant

Werkwijze kattenfotoshoot

Tijdens de kattenfotoshoot doen we rustig aan en nemen we de tijd. Het allerbelangrijkste is dat het dier het wel leuk vind en zich ontspannen voelt. De kat bepaalt wat er gaat gebeuren. In het begin zullen ze even aan de plek moeten wennen, vooral als ze ineens in de grote studio staan. Wanneer ze een beetje gewend zijn aan de studio beginnen we met fotograferen. Ook dit gaat heel ontspannen en we dwingen het dier tot niks.

Kattenshoot studio zeeland
kat aaien fotoshoot
dierenfoto's studio
Kat Foto Studio
Kat fotoshoot
Kattenfotograaf Zeeland

Natuurlijk mag jij gewoon aanwezig zijn tijdens de shoot. Dit is prettig voor mij, want dan kan je de aandacht van de kat erbij houden, zodat de kat rustig blijft.

We hebben een katten fotoshoot gedaan bij Sharon met onze kat Dexx. Sharon gaf ons alle tijd om Dexx te laten wennen. Nam ook alle tijd om de foto’s te maken. We zijn erg blij met het resultaat. Sharon maakt mooie dierenfoto’s! – Paul

Poes fotografie
Poes fotoshoot Zeeland
Fotograaf katten omgeving Uden

Aanlevering kattenfoto’s

De foto’s worden na afloop in lage resolutie naar jou toegestuurd en daaruit kun je zelf de foto’s uitzoeken die jij het mooiste vind. De uitgekozen foto’s krijg je nabewerkt digitaal in de hoogste kwaliteit.

Lijkt het je wat? Stuur even een berichtje en we plannen samen iets in.