Loveshoot Den Bosch, Nijmegen, Eindhoven

De liefde, zo mooi en de moeite waard om vast te leggen. Wil je graag spontane foto’s van jullie samen? Reserveer een loveshoot! Hou jij (of je partner) er niet van om op de foto te gaan? Maar vind je het uiteindelijk wel leuk om hele mooie foto’s van jullie samen te hebben? Ik verzorg een spontane loveshoot. Van te voren overleggen we samen wat je graag zou willen. Hou je van romantisch, of juist niet?

Ik vraag je niet om te poseren. Jullie hoeven alleen maar te genieten.

koppel shoot in studio
koppelfotoshoot
fotoshoot verliefd stel
loveshoot zwartwit
loveshoot op locatie
loveshoot
loveshoot op locatie buiten

Loveshoot buiten op locatie

Waar hebben jullie verkering gekregen? Is er een plekje waar jullie graag komen? Wat vinden jullie allebei heel mooi? Een locatie met voor jullie een persoonlijke waarde is extra bijzonder. Weet je dit niet? Ik ken veel mooie plekjes, dus daar komen we wel uit.

loveshoot zeeland
Fotoshoot zwangerschap koppel

Loveshoot in de studio

Wil je liever mooie foto’s in de studio maken? Dat kan natuurlijk ook! Ik heb een ruime studio in het dorpje Zeeland (Brabant) waar jullie van harte welkom zijn. Een extra voordeel hiervan is dat je ook een loveshoot kunt doen in de avonduren kan en dat je niet afhankelijk bent van het weer.

Ik heb een super gezellige middag gehad! Soms vergaten we zelfs dat er een camera op ons gericht stond. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, dankjewel Sharon!

loveshoot denbosch
loveshoot buiten
loveshoot sharonwillems
spontane fotoshoot studio met koppel
portretfotoshoot zwarte achtergrond
originele portretfoto in de studio
loveshoot fotograaf brabant

Super mooie foto’s. Maar ook een hele fijne en relaxte sfeer. – Lauren

Verras je vriendin met een loveshoot

Wil je graag een bijzonder verjaardagscadeau geven? Of een fotoshoot omdat jullie zoveel jaar samen zijn? Boek als verrassing voor je vriend(in) een fotoshoot en we maken er samen een onvergetelijk cadeau van.