Stage Fotografie

Op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen het vakgebied fotografie?

Ben jij momenteel met een studie (gerelateerd aan) fotografie bezig en wil jij een leuke, uitdagende, maar bovenal leerzame stage? Ik ben Sharon Willems en werkzaam als fotograaf. Mijn ruime fotostudio en werkplek liggen in het Kwaaijongens Kenniscentrum gevestigd in Zeeland (Brabant). Ik beschik over het keurmerk Erkend leerbedrijf.

De foto’s die ik maak zijn voor zowel particulieren als voor bedrijven. Denk aan: familie-, newborn-, bruid,- en bedrijfsfotografie. Wat ik prachtig vind en overal in mijn werk laat terugkomen is mensen fotograferen zoals ze zijn.

Behalve mijn eigen bedrijf maak ik ook deel uit van de netwerkorganisatie Kwaaijongens, bestaande uit mensen die hun passie volgen. Een hechte groep waar je altijd van op aan kan. Omdat iedereen doet waar hij/zij goed in is, zijn we samen heel sterk. Het Kwaaijongens Kenniscentrum is een creatieve en inspirerende werkplek waar je in alle vrijheid kan werken.

Stagiaire gezocht door fotograaf
Meeloop dag fotografie in studio

“Ik heb geleerd hoe je een goede belichting krijgt in de studio en hoe je in één keer de camera goed kan instellen. In Photoshop heb ik meer tools geleerd die ik nu kan toepassen bij het bewerken van een foto. Ook ben ik veel geholpen met mijn onzekerheid en communicatie, en daar ben ik wel heel blij mee.

Het leukste vond ik om mee te gaan naar newbornshoots en naar de bruiloften. Ook productfotografie vond ik leuk om zelf mee aan de slag te gaan.

Ik heb veel geleerd en heb mooie en bijzondere dingen mee mogen maken.” – Ciska, stagiaire sept 2018 – febr 2019

meeloopstage fotograaf
mbo stagiaire fotograaf
fotografie stagiaire fotostudio sharon willems
Stage lopen bij een fotograaf

Bij mij werk je mee als fotograaf en krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je bent absoluut geen nummer.

studie productfotografie studio

Werkzaamheden die jij gaat doen:

 • Fotoshoots (binnen én buiten de fotostudio)
 • Nabewerking
 • Social Media
 • Bloggen
 • Klantcontact

Mijn aanbod:

 • Uitdagende stage waarbij je je kan ontwikkelen op diverse vlakken
 • Begeleiding op elk moment
 • Erkend leerbedrijf
 • Een creatieve en inspirerende werkplek
 • Een ruime fotostudio
 • Stagevergoeding

Krijg jij hier energie van? Dan nodig ik je graag uit.

Stage met variatie in opdrachten
Stageplek bij fotograaf
Stageplek fotografie in een studio

“Tijdens mijn stage fotografie bij Sharon heb ik veel geleerd en ben ik ook veel gegroeid. In het begin van mijn stage mocht ik mijn leerdoelen benoemen zodat ik me daarop kon focussen. Sharon is erg behulpzaam en heeft me daar ook goed in geholpen. Ook op het gebied van fotografie en Photoshop ben ik erg vooruit gegaan. Ik kan nu veel meer uit een foto halen omdat ik nu echt weet hoe Photoshop werkt. Ook snap ik nu wat studiofotografie inhoud en heb ik veel verschillende shoots mee mogen maken.

Het leukste van mijn stage vond ik de bruiloften en bedrijfsshoots. Ik had niet verwacht dat ik nog zoveel zou leren in mijn stage.” – Beau, stagiaire febr – juni 2019

Stageplek met uitdaging

Caroline maakte een video van enkele werkzaamheden van haar stage. Benieuwd? Zie de video hieronder.