zwangerschaps fotoshoot zaltbommel

Zwangerschaps fotoshoot Zaltbommel

Lastminute fotoshoot

Rozemarijn had eigenlijk een zwangerschaps fotoshoot in Zaltbommel bij een andere fotograaf gepland staan, maar op het laatste moment kon dat niet meer doorgaan. Aangezien ze al 34 weken zwanger was op dat moment, wilde ze wel graag de fotoshoot plannen. Via via kwam ze in contact met mij en ze belde me op. Gelukkig had ik dat weekend nog tijd en kon ik haar helpen.

Zwangerschaps fotoshoot bij jou thuis

We spraken bij haar thuis af. Lekker in een vertrouwde omgeving. Op een zaterdagmiddag, want dan is haar man ook altijd thuis. En dat is wel zo gezellig! Eerst dronken we thee en kletsten we over haar zwangerschap. Vervolgens liet ze trots de babykamer zien. Oh, wat viel het daglicht mooi naar binnen. Ook de slaapkamer was lekker licht. Perfect om zwangerschapsfoto’s te maken. Voor de zekerheid had ik ook mijn studiolampen meegebracht, maar dit was achteraf niet nodig. Gelukkig, want daglicht is prachtig om mee te fotografen.

zwangerschapsfotoshoot op locatie den bosch
zwangerschapsfotoshoot thuis zaltbommel

De zwangerschaps fotoshoot was gezellig en de foto’s zijn heel mooi geworden! – Rozemarijn

zwangerschapsfotoshoot zaltbommel

Een zwangerschaps fotoshoot hoeft niet te betekenen dat je in je blote buik op de foto moet. We doen wat jij wilt. Binnen / buiten, ook die keuze bepaal je zelf. Ik kan naar jou toekomen en alleen jou fotograferen, maar ook samen met je partner en/of kinderen. De liefde tussen jullie, de blijdschap voor alles wat komen gaat. Geen speciale poses, gewoon lekker jezelf zijn. Het is leuk om halverwege een ander setje kleding aan te doen, zodat je niet op elke foto hetzelfde draagt.

zwangerschaps fotoshoot denbosch

Foto’s zwangerschaps fotoshoot in hoge resolutie

De foto’s van de zwangerschaps fotoshoot lever ik trouwens allemaal in hoge resolutie, zodat je ze zelf kunt laten afdrukken en niet vast zit aan nabestellingen. Foto’s en albums bij mij bestellen kan natuurlijk ook. Alle keuze is aan jullie. Ook hoef je dit niet van te voren aan te geven. Je kan dit rustig na de fotoshoot met elkaar overleggen.