professionele bedrijfsfotograaf nijmegen

Bedrijfsfotograaf Nijmegen

Ilse zocht een bedrijfsfotograaf in Nijmegen. We kenden elkaar al, ik mocht namelijk haar zwangerschapsfoto’s en de newnbornshoot verzorgen. Leuk dat ik haar weer zag. Ditmaal trots in haar eigen kapsalon!

Bij bedrijfsfotografie is het belangrijk om een goede indruk te laten zien van het bedrijf. Mooie sfeerfoto’s kunnen voor veel doeleinden gebruikt worden, voor op de website, social media en om in het bedrijf op te hangen. Kapsalon Le Bouclé was toe aan een mooie fotoserie voor de website en social media, die ook echt bij de salon past.

foto's kapper sharon willems
fotograaf bedrijf in nijmegen
actiefotograaf nijmegen

bedrijfsfotograaf nijmegen
actiefoto's website nijmegen

Bedrijfsfotografie idee

Ik bespreek van te voren met het bedrijf wat ze willen uit stralen. Wanneer ik voldoende informatie heb, weet ik ook precies wat het idee is en dat kan ik verwerken in de foto’s. Ook geef ik van te voren een aantal tips aan het bedrijf: ik vraag altijd of ze van te voren willen zorgen dat kleine dingen zoals prullenbakken en andere rommelige dingen weg kunnen. Dit maakt een foto namelijk snel rommelig.

kapper nijmegen fotografie
zakelijke fotografie website

Actiefoto’s bedrijf

Ik maak ook altijd actiefoto’s bij een bedrijfsfotoshoot. Actiefoto’s zijn altijd leuk voor op de website, hierdoor zien mensen ook hoe ze te werk gaan. Ook zorg ik altijd voor veel sfeerfoto’s, zodat mensen ook meteen een idee krijgen van de sfeer in het bedrijf. Vervolgens vraag ik aan de medewerkers of ze een portretfoto willen. Deze kunnen gebruikt worden op de website zodat klanten weten wie er werken. Omdat de foto’s in het bedrijf genomen worden, passen ze ook bij de rest van de website en wordt het een eenheid.

website kapsalon fotografie
zakelijk portret fotograaf
kapster fotograaf
kapsalon fotografie
fotograaf kapsalon
nieuwe websitefoto's

Tot slot de foto’s van het pand zelf. Door deze foto’s krijgen mensen ook een goede indruk van waar ze terecht komen. Deze foto’s worden vaak gebruikt op de contactpagina.

fotografie kapper
foto buitenkant pand nijmegen

Zoek jij bedrijfsfotograaf Nijmegen?

Heb jij een bedrijf in de regio van Nijmegen wil je net zoals deze kapsalon professionele sfeer-, actie- en portretfoto’s? Stuur even een bericht en ik denk graag met je mee.