Bedrijfsreportage Zaltbommel Kapper

Adrie van Adrie’s Hairstyling wil de kapsalon naast offline ook online goed positioneren en wilde daarom graag een professionele bedrijfsreportage laten maken. De foto’s moeten niet te stijf zijn en passen bij het bedrijf. Van te voren namen we goed het doel van de foto’s en de kenmerken van de salon door. Inmiddels had ik voldoende informatie en konden we een datum inplannen voor de bedrijfsreportage zelf. Leuk!

Bedrijfsreportage kapper
Bedrijfsreportage fotoshoot

Sfeerfoto’s Adrie’s Hairstyling Zaltbommel

Om op de website een indruk van de salon te geven, maak ik een bedrijfsreportage met sfeerfoto’s. Deze foto’s schiet ik juist wanneer ze aan het werk zijn. Om dit zo divers mogelijk te maken, worden meerdere momenten gefotografeerd.

Bedrijfsreportage Kapster Zaltbommel
Bedrijfsreportage

De bedrijfsreportage was helemaal naar onze wens gegaan. Het ziet er heel mooi uit en we zijn daardoor erg tevreden! Bedankt nogmaals. – Adrie

Bedrijfsreportage bedrijfsfotograaf

Bedrijfsreportage zaltbommel

Portretten Werknemers

Om de website nóg persoonlijker te maken, zet ik ook alle kapsters apart op de foto. Allemaal op dezelfde manier in dezelfde stijl. Zo ontstaat er een eenheid. Ik heb bij Adrie’s Hairstyling Zaltbommel meerdere portretten van alle kapsters gemaakt. Uiteindelijk is gekozen voor onderstaande foto’s. Ik heb de vrouwen niet centraal in het midden geplaatst en nét buiten de camera laten kijken. Bij de uitsnede is rekening gehouden met het logo. Om de stijl van de winkel terug te laten komen in de portretfoto’s heb ik de foto’s voor de muur in de salon gemaakt. De strakke kleur op de muur komt ook terug in de sfeerfoto’s.

Dit is trouwens niet even iemand neerzetten en een foto maken. De foto’s heb ik tussendoor aan de meiden laten zien en besproken want ik vind het belangrijk dat iedereen trots is op zijn of haar foto.

Bedrijfsreportage bedrijven fotoshoot

Bedrijfsreportage Kapsalon

Groepsfoto Werknemers

Tot slot hebben we met alle kapsters de groepsfoto gemaakt. De kleur van de muur is ook bij de foto belangrijk om de stijl gelijk te houden. Het logo van de kapsalon komt duidelijk naar voren. Door gebruik te maken van het bankje ontstaat er hoogteverschil waardoor iedereen goed te zien is.

Ben je ook op zoek naar een persoonlijke bedrijfsreportage die kwaliteit uitstraalt? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en mee te denken, zodat we samen een mooi resultaat neer kunnen zetten.