Fotograaf voor Stichting Earlybirds Fotografie

Met liefde ben ik fotograaf voor Stichting Earlybirds Fotografie. Ik kreeg bericht dat Justin met drieëndertig weken te vroeg is geboren. Tessa ving mij op in de centrale hal in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Samen liepen we naar de kamer, waar Justin lekker in zijn bedje lag. Jaidy, de grote zus, was er ook bij en had veel zin om de baby weer te zien. Samen gingen ze Justin uitkleden en wegen. Alles zag er goed uit en het was tijd om in bad te gaan. Dat vond Jaidy ook leuk en ze wilde graag helpen. Enthousiast spetterde ze met het water. Tussendoor fotografeerde ik de momenten.

Het duurde allemaal iets langer dan normaal en daar was Justin het niet zo mee eens. Hij had honger! Tessa ging lekker op het bed zitten met Justin in haar armen. Jaidy had inmiddels een ballon gevonden en liep vrolijk door de kamer. Rob kroop lekker tegen Tessa aan. Even later kwam Jaidy er nog bij zitten en gaf Justin een kusje. Wat een fijn gezinnetje. En zo mooi hoe ze daar zaten!

earlybirds fotografie

earlybirdsfotograaf
fotograaf stichting

Pure fotografie

Als fotograaf voor de Stichting Earlybirds Fotografie maak je ongedwongen reportages. Geen geposeerde fotoshoots, maar je fotografeert de momenten zoals ze zijn. De ouders worden in deze weken echt geleefd en zo kunnen ze het op een later tijdstip nog eens terugkijken. Deze manier van werken sluit helemaal aan op mijn werkwijze. Heerlijk om op de achtergrond deze bijzondere momenten vast te leggen. Oh en de reacties en waardering van de ouders achteraf is goud waard.

stichtingearlybirdsfotografie

fotograaf earlybirds fotografie
earlybirdsfotografie
jeroenboschziekenhuis earlybirds
stichting earlybirds fotograaf

Kleine details

Tijdens zo’n fotoreportage let ik op de kleine details. In dit geval letterlijk zo klein! De vingertjes, de voetjes, de haartjes… Prachtig om terug te kijken. Je kunt je later bijna niet meer voorstellen hoe klein het hier was.

Ook let ik extra op de momenten tussendoor. Grote zus die voorzichtig kusjes geeft, een grote gaap terwijl papa knuffelt en de liefde die mama uitstraalt wanneer ze haar kindje dicht tegen haar aanhoudt.

fotograaf stichting earlybirds fotografie

fotograaf voor stichting earlybirds fotografie
earlybirds fotograaf uden

Dankjewel Tessa en Rob, dat jullie mij zo dichtbij lieten komen. Geniet van jullie prachtige gezinnetje.

earlybirdsfotograaf denbosch