Bruidsfotograaf in Zaltbommel

Een bruidsfotograaf in Zaltbommel is handig vonden Jorn & Evelien, want dan kun je snel schakelen en de fotograaf is op de hoogte van de mooiste plekjes hier. Ik kende het bruidspaar nog niet, dus we planden een kennismakingsgesprek hier in de fotostudio om te kijken of we een klik hadden. Die was er zeker, wat een leuk stel!

trouwen

Jorn en Evelien wilde een kleine, knusse bruiloft. We namen eerst de dag door en maakten daarna een ruime planning. Daarnaast bladerden ze door de trouwboeken om inspiratie op te doen en aan te geven welke trouwfoto’s ze echt heel mooi vinden.

karakteristieke bruiloft

Een paar weken voor de bruiloft spraken we weer af om alle details door te nemen. Ik kreeg al kriebels en zelfs ik tel de dagen mee af! Bruidsfotografie vind ik zo ontzettend mooi. En ik blijf het een eer vinden dat ze mij vragen op deze bijzondere dag.

Bruiloft!

Vandaag wordt een mooie dag, want Jorn en Evelien trouwen! Ik keek naar buiten en het zonnetje scheen. Als eerste vertrok in naar Evelien. Haar vriendinnen waren er ook en de sfeer was relaxt. Haar & make-up werden gedaan. Intussen reed ik naar Jorn en fotografeerde de details van het aankleden. Vervolgens reed ik weer naar Evelien om te fotograferen hoe ze haar jurk aandeed. De deurbel ging en ze liep langzaam de trap af. Onderaan de trap stond Jorn al te wachten. Dat moment, dat ze elkaar voor het eerst in de ogen keken, prachtig!

Trouwfoto's bos

Bruidsreportage stadspark Zaltbommel

De foto’s hebben we gemaakt in het stadspark in Zaltbommel. Het is daar namelijk lekker groen. De reportage was heel ontspannen. Ze genoten namelijk zichtbaar en daar geniet ik weer van. Bedankt Evelien en Jorn, dat ik jullie bruidsfotografie mocht verzorgen!

Bruidsfotograaf in Zaltbommel
Bruidsfotograaf Zaltbommel
Bruidsfotografie Zaltbommel
Trouwfotograaf Zaltbommel
Trouwen in Zaltbommel
Fotograaf trouwen
Bruidsfotograaf
Bruidsfotograaf Zaltbommel 2
Bruidsfotograaf Zaltbommel 9
Bruidsfotograaf Zaltbommel 6
Bruidsfotografie

Ben je nog op zoek naar een bruidsfotograaf in Zaltbommel?

Gaan jullie trouwen en zijn jullie op zoek naar een bruidsfotograaf in Zaltbommel? Stuur even een berichtje, jullie zijn van harte welkom in de fotostudio. Hier kun je inspiratie op doen en kijken of we een klik hebben. Woon je trouwens in een andere regio? Geen probleem, ook dat is mogelijk.