Familieshoot in Utrecht

Enkele jaren geleden heb ik dit gezin ook mogen fotograferen. We gingen naar een waalstrandje in Ewijk om lekker spontane foto’s te maken. Nu zijn ze verhuisd naar Utrecht. De kids zijn weer een stuk gegroeid dus tijd voor een recente foto!

familieshoot utrecht
familiefotoshoot in utrecht
fotoshoot utrecht familie
fotoshoot in utrecht
fotoshoot utrecht

Een familieshoot buiten op een gekozen locatie in Utrecht

Het zonnetje scheen dus we besloten naar een parkje in Utrecht te gaan. Om de foto’s nóg persoonlijker te maken, gingen we we naar de skatebaan voor Kees. Hij is namelijk gek op steppen. Annelou is dol op dieren, haar foto’s hebben we gemaakt in de kinderboederij. Zo kun je een hele persoonlijke familieshoot maken. Ook is iedereen zo minder bewust van de camera en is het minder een verplichting. Ze worden juist bij de fotoshoot betrokken. De kinderen vonden het heel leuk om te laten zien waar ze goed in waren!

familieshoot in utrecht

Wil jij met jouw gezin ook een ontspannen familieshoot in Utrecht? Spreken de foto’s je aan en wil je iets anders dan een standaard fotoshoot? Een shoot waarbij ik de tijd neem om ervoor te zorgen dat alle gezinsleden zich op hun gemak voelen, zodat we foto’s maken waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bel of mail me dan gerust, graag leg ik je uit hoe ik werk.

fotoshoot utrecht familie fotograaf

En natuurlijk kon de familiefoto niet ontbreken. Lekker dicht bij elkaar. Een spontane foto, niet allemaal stijf op een rijtje. Mooi clubje zo he?

fotoshoot familie utrecht

Nogmaals veel dank, kids hebben net aan tafel verteld dat ze de familieshoot in Utrecht super leuk vonden! Uiteindelijk hebben we de prachtige gezinsfoto op HD metaal laten drukken voor in de tuin, zijn er heel blij mee!! – Eveline