Profielfoto maken regio Nijmegen

Profielfoto Mirjam Nijmegen

Haar voorkeur ging uit naar een professionele foto in een studio. Het liefst wilde ze de profielfoto maken in de regio van Nijmegen. Mijn studio is gevestigd in het plaatsje Zeeland, dus dat is goed te doen. Nadat we even hadden gekletst gingen we aan de slag. Het is altijd even wennen als er een camera op je word gericht… Ik liet haar de eerste foto’s zien en deze bespraken we. Wat vind je er mooi aan en wat juist niet? Hiermee gingen we verder. Wanneer je de juiste foto maakt voel je dat. En ja hoor, na ongeveer 10 minuten hadden we ‘m. Ik liet de foto aan Mirjam zien en ze begon meteen te stralen.

profielfoto studio nijmegen 3

profielfoto studio nijmegen 1
profielfoto studio nijmegen 2

Profielfoto in de studio – voordelen

Het voordeel van een profielfoto maken in de studio is dat je niet afhankelijk bent van het weer. Het was deze dag heel koud en regenachtig, dus een fotoshoot op locatie had verzet moet worden. Ook heb je geen last van hard zonlicht of wind. Daarnaast krijg je een mooie witte achtergrond, zonder storende elementen.

De foto’s vind ik erg mooi geworden! Ik heb de profielfoto gelijk op mijn LinkedIn-profiel gezet en direct kreeg ik veel positieve reacties. Super blij ben ik ermee, bedankt! – Mirjam