Vriendinnenshoot Den Bosch

Fotoshoot met visagie

Vijf beste vriendinnen, al ruim 20 jaar! Die vriendschap wilden ze graag vastleggen door middel van een vriendinnenshoot in Den Bosch. Extra leuk, een fotoshoot met visagie. De visagiste nam voor iedereen de tijd en luisterde goed naar wat de meiden echt wilden. De sfeer zat er al goed in. Terwijl de een in de make-up zat, kletsten de anderen vrolijk verder. Kortom, een geslaagde meidenmiddag!

Vriendinnenshoot DenBosch 1
Vriendinnenshoot denbosch

Foto’s samen met je vriendinnen en apart

Aan de ene kant is het natuurlijk leuk om veel foto’s van de hele vriendinnengroep te hebben, maar anderzijds is het natuurlijk ook leuk om van jezelf een mooie profielfoto te maken. Daarom doen we dat allebei. Je ontvangt bij de vriendinnenfotoshoot 20 foto’s digitaal, dus je hebt keuze genoeg. Die 20 foto’s mag je trouwens zelf uitkiezen uit een ruimere selectie.

spontane vriendinnenshoot den bosch buiten
spontane vriendinnenshoot in den bosch buiten
vriendinnenshoot in den bosch-buiten

Wat was de vriendinnenshoot leuk! Zowel de visagie als de foto’s zijn lekker bij ons zelf gebleven. Daarnaast was het een heel leuk gezellig meidenmiddagje! – Lieke

vriendinnenshoot den bosch-buiten
professionele vriendinnenshoot

Vriendinnenshoot op buitenlocatie in Den Bosch

De meiden wilden graag spontane foto’s op een buitenlocatie, vandaar dat we kozen voor een parkje met ten eerste lekker veel groen, fonteinen en ook nog verschillende bruggetjes. Variatie genoeg!

spontane vriendinnenshoot denbosch

Wat hebben we genoten! Mooi haar, mooie make-up en Sharon stond open voor onze ideeën waardoor het resultaat van de vriendinnenshoot helemaal top is! – Tamlyn

spontane vriendinnenshoot denbosch buiten

Meidenmiddag

Het belangrijkste deze middag is genieten! In het begin was het even wennen zo’n grote camera op je neus, maar al snel kwamen de meiden helemaal los. Het was een meidenmiddag voor ze als vanouds, lekker kletsen en gek doen. Ze genoten volop samen. En precies dat zoek ik in het maken van de juiste foto.

Foto’s van de vriendinnenshoot ontvang je in hoge resolutie

Tussen de fotoshoot door laat ik de foto’s zien en je mag aangeven wat je mooi vindt en wat niet. Vind je je haar bij die foto niet mooi zitten? Dan maken we ‘m overnieuw. Zo weet je zeker dat je aan het einde van de vriendinnenshoot naar huis gaat met mooie foto’s waar je écht blij mee bent! Tot slot mag je zelf de foto’s uitkiezen en die krijg je doorgestuurd in hoge resolutie.

professionele vriendinnenshoot denbosch

Wat hebben we een heerlijke middag gehad! Lekker een ongedwongen relaxte sfeer met een fotografe die er echt verstand van heeft! – Mellany

vriendinnenshoot denbosch buiten