Boldershofkapel Druten – Trouwlocatie

Deze week werd ik gevraagd om de Boldershofkapel in Druten te fotograferen. Ik ben al verschillende keren op deze locatie geweest om een bruiloft te fotograferen, maar nu werd ik gevraagd om de locatie vast te leggen als bedrijfsfotograaf. De foto’s worden gebruikt in een brochure over de Gemeente Druten, zodat verloofde stellen een beeld krijgen over hoe mooi de locatie kan zijn.

Mijn eerste voorstel was om foto’s te maken tijdens een bruiloft. Ik wil dan geen standaard bruidsfotografie foto’s aanleveren maar meer foto’s gericht op de locatie. Denk aan het bruidspaar en de gasten onscherp en de mooie eyecathers van het pand op de voorgrond. Zo kun je zien hoe mooi het is als de locatie vol zit met mensen en proef je meteen iets van de sfeer.

Dit was echter geen optie, aangezien de foto’s op een bepaald moment gemaakt moesten worden en weer op tijd ingeleverd moesten bij de drukkerij. Daarom is ervoor gekozen de ruimte mooi in te richten, zodat toch de sfeer duidelijk naar voren komt.

Vroeg in de ochtend reed ik naar de Boldershofkapel. In verband met het licht heb ik de foto’s in de ochtend genomen. De zon scheen prachtig door de mooie, grote ramen heen naar binnen. Alles was perfect, kijk je mee?

boldershofkapeldruten

boldershofkapel
boldershofkapel in druten
boldershofkapel druten

“Sharon is een perfectioniste die geen genoegen neemt met zomaar “goed”. Hierdoor weet ze de sfeer en details perfect in beeld te brengen. Dit geeft foto’s die echt leven. Het is een vakvrouw waar ook nog eens heel fijn mee samen te werken is. Bedankt voor de prachtige foto’s, ze zijn in één woord gewéldig!” – Christian Klein, Boldershofkapel