fotograaf denbosch bruiloft

Bruidsfotograaf Den Bosch

“Wij zoeken nog een bruidsfotograaf Den Bosch voor onze dag. We hebben je website bekeken en vinden je manier van fotograferen erg aansprekend. Zou je onze bruiloft willen fotograferen? Marjan & Ankie.” Dit berichtje zat begin dit jaar in mijn mailbox. Leuk!

bruidsfotograaf twee vrouwen

Kennismaking voorafgaand aan de bruiloft
Ik nodigde ze uit bij mij in de studio. Zo kon ik meteen kijken wat ze mooi vonden en wat ze graag zouden willen. Het was een heel fijn gesprek. Ze vertelden namelijk over hun passie, hoe het dagelijks leven er voor allebei uit ziet, waar ze blij van worden en tot slot over de liefde. Wanneer ze tussendoor naar elkaar keken begonnen ze allebei te stralen. Ik werd er zelf ook blij van en kon niet wachten tot de bruiloft was.

We hebben eerst een grove planning gemaakt en de dag doorgenomen. Omdat ik al veel bruiloften heb mogen fotograferen, gaf ik ze enkele tips waar ze zelf nog niet aan gedacht hadden. Ook bespraken we de locaties bij Anky & Marjan in de buurt. Aan het einde van de avond wist ik welke stijl bij ze past. Niet te geposeerd, de spontane momenten en de liefde voor elkaar.

bruidsreportage thuis
trouwfotograaf
trouwfotograaf denbosch
trouwfotograaf aankleden

De bruiloft!

Met twee camera’s (ik neem altijd een reserve mee voor het geval dat), lege geheugenkaartjes, meerdere lenzen, flitsers en veel goede zin vertrok ik richting Den Bosch. Marjan deed open. De sfeer was heel relaxt en we dronken rustig een kopje koffie. Ondertussen kwam de kapster binnen en ook Anky sloot aan. Ze had haar kinderen nog even bij het voetbalveld afgezet, aangezien het voor iedereen een spannende dag is en zo konden de jongens lekker spelen. Zo lief dat ze daar op dat moment nog mee bezig was.

Zelden is de sfeer zo rustig op de dag van een bruiloft. Hoe later het werd hoe meer ze begonnen te stralen. Het gevoel van “nu is het echt” brak aan. De haren en make-up zaten bovendien prachtig. Tijd om om te kleden! Ik keek vanaf de gang mee, zodat ik het wel vast kon leggen maar niet te veel aanwezig was. Zie je hoe puur de bruidsfotografie dan is? Je krijgt geen ongemakkelijke fotolach. Je hoeft alleen maar te genieten van de momenten en de rest komt daarna vanzelf.

fotograaf bruiloft
spontane trouwreportage
leuke trouwfotograaf
trouwfotograaf thuis

Spontane trouwfoto’s

Wat hadden we een geluk met het weer, want de zon scheen en het was zelfs een beetje warm. De dagen ervoor heeft het namelijk veel geregend, dus we waren extra dankbaar. De foto terwijl de dames in de auto zaten herinner ik me nog goed. Ze waren zo hard aan het lachen dat je dat van buiten de auto hoorde. Ik had echter geen idee waar ze het over hadden, maar de lach was zo aanstekelijk dat ik ook met een grote glimlach op mijn gezicht stond. Zo vind ik bruidsfotografie het leukst, de foto’s die ontstaan in het moment.

spontane trouwfoto's

Vervolgens liepen we samen een stukje verder en intussen zocht ik de mooiste plekjes uit. Kijkend naar de achtergrond en bijvoorbeeld het licht inval. Ondertussen hadden Marjan en Anky de grootste lol. Ze schopten hun schoenen uit en rende met blote voeten door het gras. Dwars door de brandnetels, waardoor iedereen nog harder moest lachen.

bruidsfotograaf den bosch
trouwfoto's buiten
spontane bruidsfoto zwartwit
trouwfotograaf denbosch buiten
trouwfotograaf bruiloft
trouwfotograaf uden
spontane bruiloft fotograaf
bruiloft foto's buiten
bruiloft
leuke trouwfoto
trouwceremonie fotograaf
ceremonie zwartwit
ceremonie trouwen
bruidstaart
trouwen taartaansnijden

Bedankt!

Anky & Marjan, ontzettend bedankt dat ik jullie dag mocht fotograferen. Het is zo mooi hoe jullie naar elkaar kijken. Zo veel liefde spat er vanaf! Ik ga een heel mooi trouwboek voor jullie maken zodat jullie deze dag nog vaak kunnen herbeleven. Later, als jullie oud en verrimpeld zijn weet je nog precies hoe fantastisch jullie dag was! Geniet van elkaar.

Heb jij ook plannen om te trouwen en ben je nog zoek naar een bruidsfotograaf Den Bosch? Kom eens een keertje kennismaken. Je kunt hier in de studio door verschillende trouwalbums bladeren en proeven waar je blij van wordt. Ik maak geen standaard foto’s maar kijk wat bij jullie past. Ik geef je graag tips en we kunnen kijken of er een klik is. Dat vind ik namelijk heel belangrijk. En dan wil ik graag jullie bruidsfotograaf zijn.

trouwfoto's zwartwit