Zwangerschapsfotoshoot Zeeland

Manon is 37 weken toen ze me opbelde. Ze was een weekendje weg in de buurt en wilde graag een zwangerschapsfotoshoot in Zeeland. Al enige tijd twijfelde ze of ze een zwangerschapsfotoshoot moest doen. Veel tijd om te twijfelen had ze niet meer en nu het zo lang door haar hoofd spookte besloot ze toch om te bellen. Of ik dit weekend nog tijd had. Hmmm, er stonden al meerdere reportages gepland, dus veel keuze in tijd was er niet meer. Dat maakte niet uit, ze was allang blij dat het nog kon.

Zwangerschapsfotoshoot buiten

Ze wilde ontzettend graag foto’s buiten laten maken. Diezelfde week was ik langs een heide gereden die volop in bloei stond. Dat was een perfecte locatie. Manon was direct enthousiast! We spraken af op de parkeerplaats. De weersverwachtingen waren al de hele week wisselvallig, maar we besloten toch een gokje toch wagen. We hadden geluk, het was droog toen we aankwamen. De auto konden we lekker dichtbij parkeren en in een korte tijd hadden we al een mooie serie geschoten.

Combinatie: foto’s buiten én binnen

Van te voren had Manon een combinatie geboekt. Het leek haar ook bijzonder om foto’s te hebben van haar blote buik. En ohh, wat was ze mooi! Ik stelde voor om een silhouetfoto te maken van haar buik, zo kun je haar vormen goed zien. “Wauw! Dit is mooi!” riep ze blij. Zo maakte we een hele diverse fotoserie.

Zwangerschapsfotoshoot zeeland
Zwangerschapsfotoshoot silhouet 2
Zwangerschapsfotoshoot locatie zeeland

Foto’s samen en alleen

Hoe mooi is het om ook wat foto’s samen te hebben? Als herinnering. Liefdevol.
Soms hoor ik de man zeggen: “dit is meer jouw ding, ik hoef dat niet per se”. En toch als ze het dan wel doen zijn ze er achteraf heel blij mee. Het is absoluut niet eng of moeilijk. Je bent samen en je hoeft alleen maar naar elkaar te kijken. De rest komt vanzelf!

Zwangerschapsfotoshoot zeeland studio
zwangerschapsfoto's buiten
zwangerschapsfoto studio
zwangerschapsfoto's in studio 2

Spontane foto’s

Je hoeft niet bij elke foto in de camera te kijken. Soms zijn die momenten tussendoor veel mooier want die zijn vaak lekker spontaan. Ik laat de foto’s tijdens de fotoshoot zien en je mag aangeven wat je mooi vindt en wat niet. Zo ga je zeker met foto’s naar huis waar je helemaal achter staat.

zwangerschapsfotoshoot studio