trouwfotograaf neerijnen
romantische trouwfoto's bommelerwaard

Bruidsfotografie Bommelerwaard

Daniel & Marije gaan trouwen! Ze zochten bruidsfotografie Bommelerwaard en kwamen bij mij uit. Ik heb een tijdje terug in Zaltbommel gewoond en ken daar de mooiste plekjes. We spraken af voor een kennismakingsgesprek in de studio. Het is belangrijk dat we een klik hebben. Ze bladerden door mijn trouwalbums heen en wezen de foto’s aan waar ze blij van werden. Ook de foto’s die ze minder aanspraken. Dat is heel belangrijk! Na zo’n kennismakingsgesprek heb ik vaak een goed beeld van het bruidspaar. Ik weet dat wat ze willen en hoe hun dag eruit ziet. Tot slot geef ik ze tips met betrekking tot hun planning en waar ze allemaal mee rekening kunnen houden. De afgelopen tien jaar heb ik heel wat bruiloften mogen fotograferen, en mijn ervaring deel ik graag!

bruidsfotografie bommelerwaard-aankleden
fotograaf bruidsfotografie
details bruidsfotografie
bruidsfotografie trouwringen
bruidegom bommelerwaard
professionele bruidsfotografie
trouwfotografie bommelerwaard-trouwauto

Allereerst fotografeerde ik de voorbereidingen bij Marije thuis. De laatste plukjes haar werden goed gegaan toen we een heel hard geluid hoorden. Het bleek Daniel te zijn. WAT een auto had hij geregeld. Echt niet normaal wat voor een geluid daar uit kwam. Het hele dorp was gelijk wakker!

fotograaf trouwauto

Het ‘aanbelmoment’ blijft elke keer weer bijzonder. Bij Daniel en Marije was dit moment heel intiem.

trouwdag fotograaf bommelerwaard

Nu was het tijd voor de fotoshoot. Van te voren hebben we samen de locaties doorgenomen en een route uitgestippeld. Zo krijg je een hele gevarieerde bruidsfotografie.

bruidsfotografie bommelerwaard
bruidsfotografie bommelerwaard buiten
bruidsfotograaf bommelerwaard

De bruidsfotografie is heel ontspannend en gaat eigenlijk vanzelf. Tussendoor variëren we veel van plekjes zodat je verschillende achtergronden krijgt. Ook bestaat de serie zowel uit trouwfoto’s in kleur en in zwartwit.

fotograaf bommelerwaard
trouwfoto's muur
bruidsfotografie buiten
bruidsmeisjes fotograaf
bruiloft zaltbommel boeket
trouwen in de bommerwaard

Natuurlijk is het leuk om even een momentje in te lassen om met de daggasten op de foto te gaan. Ouders zijn vaak blij met een mooi portret samen. Dit hoeft niet lang te duren en is eigenlijk het enige moment op de dag dat je even moet staan voor de camera. Maar naast die toch wat statische foto’s is het ook leuk om een grappige foto te maken met bijvoorbeeld alle mannen of alle vrouwen. Ik ben daar altijd voor in!

bruidegommen
buiten bruiloft fotograaf

Zie wat voor een plezier Daniel en Marije hebben samen? Bruidsfotografie hoeft niet geposeerd te zijn. Het enige wat je moet doen is genieten samen. En geloof me, dat gaat helemaal vanzelf op je bruiloft. Je vergeet dat ik er ben.

Bruidsfotografie Bommelerwaard zaltbommel

bruidsfotograaf bommelerwaard trouwzaal
bruidsfotografie ja woord
Professionele Bruidsfotografie Bommelerwaard

Trouwen in Zaltbommel

Na de trouwfotoshoot vertrokken we met de daggasten richting het stadhuis in Zaltbommel. Wat een prachtige locatie. Het licht viel prachtig op Daniel en Marije.

bruidsfotografie jawoord bommelerwaard

trouwfotograaf stadhuis zaltbommel
ceremonie zaltbommel fotograaf
bruidceremonie bommelerwaard

De foto’s hierboven geven nog meer weer waarom je nou de bruidsfotografie niet moet uitbesteden aan je broer of oom. Kijk nou hoe onbezorgd iedereen lekker van het moment geniet! Dat moet je familie doen. Niemand moet zich druk maken om foto’s. Juist die spontane blikken leg ik vast. Alle gasten zitten helemaal in het verhaal van de ambtenaar en genieten zichtbaar. Prachtig!

trouwen stadhuis zaltbommel fotograaf

Na de ceremonie vormden de daggasten een haag en stonden met bellenblaas klaar.

trouwfotogaaf sharon willems-trouwauto

Marije & Daniel, ik wens jullie het aller-aller beste samen. Geniet en kijk nog eens terug naar deze prachtige dag!