vriendinnenfotoshoot landerd

Vriendinnen fotoshoot Landerd

Een vriendinnen fotoshoot Landerd in de fotostudio met Anny en Willemien. Heel bijzonder, want ze vieren hun 50-jarige vriendschap. Anny had dit als verrassing geregeld. Ik maakte een persoonlijke cadeaubon, zodat ze op de dag zelf al iets tastbaars kon geven. Willemien vond het erg leuk en de dames kwamen met veel goede zin deze kant op gereden.

vriendinnenfotografie
vriendinnenfotoshoot cadeau
Vriendinnenfotoshoot in de studio

Spontane vriendinnenfoto’s

Het was even wennen toen ze binnen kwamen, maar dat geeft niet. Veel mensen vinden het in het begin een beetje gek, maar geloof me dat went heel snel. Ik stel altijd voor om meteen te beginnen. Dan kun je ervaren dat het daarna allemaal vanzelf gaat. Dat was ook zo met deze vriendinnen fotoshoot. Al vrij snel vonden ze het heel leuk en hadden ze veel schik samen.

vriendinnenfotografie landerd

Professionele vriendinnenfoto’s

Ze hadden in de afgelopen 50 jaar natuurlijk al samen verschillende foto’s gemaakt, maar nu was het tijd voor professionele vriendinnenfoto’s. Foto’s waar ze allebei mooi opstaan. Tussen de fotoshoot door wisselden ze van outfit. Dit zorgt voor veel variatie. Ook veranderde ik het licht en maakten we zowel foto’s op een witte als een zwarte achtergrond.

vriendinnen shoot in landerd
landerd vriendinnenfotografie

Heb jij ook iets te vieren of wil je gewoon mooie foto’s samen met je vriendinnen? Vraag dan jouw vriendinnen fotoshoot Landerd aan. Woon je in een andere gemeente en wil je graag foto’s op locatie? Ook dat is mogelijk. Stuur even een berichtje en ik denk met je mee over een geschikte plek.

vriendinnenfotoshoot in landerd

Wij hebben genoten van de vriendinnnen fotoshoot. Voor ons een mooie herinnering aan een 50 jarige vriendschap. – Anny

professionele vriendinnenfoto's
professionele vriendinnenfotoshoot
vriendinnen fotoshoot landerd