familie fotoshoot boxtel irene

Familie fotoshoot Boxtel

Deze familie fotoshoot Boxtel vond thuis plaats, zodat de kinderen lekker in een vertrouwde omgeving waren. Zo was het allemaal een stukje minder spannend. In het begin keken ze even de kat uit de boom, maar al snel lieten ze vol trots hun laatste tekeningen zien en gingen ze stoeien met papa. Dat zijn mooie momenten om vast te leggen.

familiefotoshoot boxtel irene

De foto’s heb ik gemaakt in de woonkamer. Er viel mooi licht op de muur en het is een egale achtergrond. Ik begon met het fotograferen van de jongste. De twee grote broers waren meteen onder de indruk van mijn studio apparatuur en kletsten lekker in het rond. Het was een gezellige boel.

boxtel familiefotos irene

Nadat we de eerste foto’s hadden gemaakt was het tijd om foto’s met z’n allen te maken. Niet zo stijf en allemaal in de camera kijken, maar gewoon genietend van het moment en van elkaar. Het is een soort ‘lifestyle familie fotoshoot’ geworden. Lekker thuis. Zie je dat het allemaal heel ongedwongen is? De familie fotoshoot gaat dan helemaal vanzelf.

Allemaal dezelfde tint kleding- familie fotoshoot
Om nog meer rust te creëren in de familie fotoshoot heeft dit gezin ervoor gekozen om allemaal witte tinten te dragen. Dit zorgt voor één geheel, maar is zeker niet verplicht! Je mag tijdens een fotoshoot gewoon aandoen wat je lekker vind zitten.

familiefotoshoot in boxtel irene

fotoshoot in boxtel irene

In alle rust heeft Sharon prachtige foto’s gemaakt van ons gezin tijdens een familie fotoshoot bij ons thuis. We zijn er erg blij mee! Ze hebben een mooi plekje gekregen thuis en natuurlijk hebben we opa en oma er ook mee verrast. Ik heb er heel veel complimentjes over gekregen, dus die zijn bij deze ook voor jou.  – Irene

familie fotos maken boxtel
familiefotos maken boxtel
familie fotos maken boxtel irene