Profielfoto maken in Den Bosch

Juliette wilde graag een nieuwe profielfoto maken in Den Bosch. Via via kwam ze bij op mijn website uit. Ze las verschillende blog’s en bekeek veel voorbeelden. Eén fotoshoot bleef haar in het bijzonder bij, eigenlijk wilde ze haar profielfoto ook laten maken in diezelfde stijl. Het ging om de profielfoto’s van Maudy. In die blog schreef ik dat ik Maudy ophaalde bij het station, of ik dat heel misschien bij haar ook kon doen. Natuurlijk!

De fotoshoot

De dag van de fotoshoot was het prachtig weer. Ik haalde haar van het station op en in de auto kletsten we wat. Ze vertelde dat ze net was afgestudeerd en aan haar CV wilde ze graag een professionele profielfoto toevoegen, die ze ook meteen kon gebruiken op haar Social Media kanalen. Aangezien we toch met de auto waren, konden we op verschillende plekjes de foto’s maken. We begonnen aan het water, tussen het groen. Vervolgens reden we richting een parkje. Onderweg zag ik een leuk weggetje, waar het licht mooi op viel. Zullen we hier ook eens stoppen? Juliette stond tussen de takjes in het zonlicht. Mooi!

Om ook nog een totaal andere foto te maken besloten we om meer naar het centrum te rijden. Om de foto’s zo divers mogelijk te maken, had Juliette nog een andere outfit meegenomen. Dat raad ik altijd aan want je ziet wat andere kleuren doen. Ook kun je zo niet zien dat deze foto’s op hetzelfde moment zijn gemaakt. Handig als je de profielfoto op verschillende kanalen wilt gebruiken.

Tussendoor laat ik de foto’s zien, zodat je weet hoe het resultaat wordt. Je gaat niet naar huis voordat je tevreden bent ;)

“Vond het erg leuk gisteren om de nieuwe profielfoto te maken en het resultaat is top! De foto’s zijn echt heel mooi geworden. Ben er erg blij mee! Ik ga je zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. – Juliette

profielfoto maken denbosch 1
profielfoto maken denbosch 2

profielfoto maken denbosch 4
profielfoto maken denbosch 5
profielfoto maken denbosch 3

Wil jij ook een nieuwe profielfoto? Dat kan in Den Bosch, maar natuurlijk ook in een andere regio. Stuur even een berichtje en ik denk graag met je mee over een geschikte locatie.