Profielfoto maken Zaltbommel

Profielfoto Maudy

Maudy wilde een profielfoto laten maken in Zaltbommel. Via Google zocht ze naar een fotograaf die bij haar paste. Na even zoeken kwam ze op mijn website uit en ze stuurde me een berichtje. We spraken een datum af, maar op de dag zelf regende het ontzettend hard. Er zat geen haast achter, de besloten we het een week op te schuiven. Het was even spannend, maar deze dag was het gelukkig droog. Ik haalde Maudy op bij het station en samen reden we naar het stadspark in Zaltbommel. Het was wel koud, maar in het ochtendzonnetje was het goed te doen. Van te voren adviseerde ik om een extra setje kleding mee te nemen, zodat ze niet op elke foto hetzelfde draagt. Zie je wat het verschil in de kleuren van haar kleding doet? Hieronder het resultaat!

Profielfoto maken zaltbommel

Aan de slag!

We zochten een fijn plekje op en ik begon haar te fotograferen. Tussendoor vertelde ze wie ze was en wat ze graag zocht in een nieuwe profielfoto. Ik vind het mooi dat ze niet elke foto in de camera kijkt. Het gaat mij om de echte blik. Dat ze er op staat als zichzelf. Ze wilde een toegankelijke foto en toch professioneel. Omdat ze af en toe een bril draagt, hebben we daar ook mee afgewisseld. Zo heeft ze uiteindelijke een serie foto’s, waar ze haar profielfoto uit kan kiezen. Trouwens, dat uitkiezen hoeft absoluut niet op de locatie. Daar mag je gewoon lekker thuis de tijd voor nemen.

Werkwijze profielfoto maken

Als eerste spreken we dus een datum en een locatie af die bij jouw als persoon past. Bedenk wat je uit wilt stralen in de foto. Weet je dat niet zo goed? Geen probleem, ik kan je daarbij helpen. Vervolgens gaan we gewoon beginnen. De eerste foto’s kunnen onwennig voelen, maar dat gaat als het goed is zo over. Ik laat de profielfoto’s tussendoor zien, zodat je aan kunt geven wat je mooi vindt en wat niet. We maken een afwisselende serie, zodat je uiteindelijke de foto’s voor verschillende doeleinden en/of op verschillende kanalen kunt gebruiken.

Duidelijke en snelle communicatie via mail.
Mooi eindresultaat. – Maudy

Wil jij ook een profielfoto laten maken in Zaltbommel? Of woon je in een andere regio? Dat is geen probleem. Je kunt ervoor kiezen om de foto in de studio te laten maken, of zoals Maudy deed op een buitenlocatie.