Boek Komkommers

Het boek Komkommers bestaat uit 35 heerlijke én gezonde recepten, afgewisseld met informatie over de komkommerteelt. De prijs is 9,95 euro. De verzendkosten zijn 3,50 euro. Wil jij de leuke (en vooral makkelijke!) recepten gaan maken en daarnaast de komkommertelers steunen? Neem dan contact met mij op en bestel het boek. Heel veel dank.

Hoe is het boek Komkommers tot stand gekomen?

Mijn ouders hebben een komkommerkwekerij in Ewijk. In 2011 brak de EHEC-crisis uit. Iemand in Duitsland zei dat de komkommer besmet was, wat dus direct in de kranten verscheen. Dezelfde dag was desondanks nog bewezen dat deze ziekte nooit in de komkommer kón zitten, maar het kwaad was al geschied. Nederland en vooral Duitsland (waar een groot deel van de komkommers heen gaat) stopte massaal met het eten van de komkommer. Alle komkommertelers moesten het product laten vernietigen, terwijl de oorzaak immers niet bij de komkommer zat. Dit deed pijn en veel telers gingen failliet.

Het verschil maken

Mijn moeder wilde dit voorkomen en iedereen duidelijk maken dat je de komkommer gewoon kon eten. Ze besloot daarom om het boek Komkommers op de markt te brengen. Daarin wilde ze uitleggen hoe de komkommer groeit en wat je er allemaal mee kan maken. Als eerste begon ze in Word. Echter merkte ze al snel dat een boek maken een hele opgave is. Ik besloot vervolgens haar te helpen en alle foto’s en de vormgeving te verzorgen. Uren, dagen, nachten, weken hebben we eraan gewerkt. Toch hebben we er geen moment spijt van gehad. Je kan het verschil maken, hoe klein je ook bent!

Hoewel er al heel veel boeken zijn verkocht, zijn er nog veel boeken beschikbaar. Help jij mee?

Boek Komkommers is o.a. te zien/horen geweest bij Koffietijd, KoffieMax, Altijd Wat, Wist je dat, Piets Weerbericht, Hart van Nederland, De Telegraaf, Vara’s Vroege Vogels, Giel Beelen 3FM, 100% NL, Radio Veronica, TV Gelderland, De Gelderlander en tot slot bij Editie NL.

Ik wil graag het boek Komkommers bestellen

Boek Komkommers bestellen
boek komkommers metro

Metro

boek komkommers roberttenbrink

Robert ten Brink

boek komkommers degelderlander

De Gelderlander

boek komkommers editienl

Editie NL

boek komkommers telegraaf

Editie NL

boek komkommers metro internet

Metro Online

Leuk voor spreekbeurten

Het boek Komkommers is trouwens ook erg leuk voor spreekbeurten. Intussen hebben we al veel kinderen kunnen helpen met een mooie spreekbeurt. De komkommerteelt wordt namelijk op een makkelijke en duidelijke manier uitgelegd. Daarnaast kunnen de kinderen helpen met de gerechtjes maken uit het boek. Kortom, het boek is voor iedereen leuk!

boek komkommers koffiemax

Koffiemax

boek komkommers rudolph van veen

Rudolph van Veen

boek komkommers giel beelen

Giel Beelen

boek komkommers margriet

Tijdschrift Margriet

boek komkommers wdr

WDR Radio

boek komkommers gelderlander

De Gelderlander Online

boek komkommers

Ik wil graag het boek Komkommers bestellen

komkommers