Familie fotoshoot sintmichielsgestel 2

Familie fotoshoot Sint Michielsgestel

Nienke belde op. Ze wilde graag een spontane familie fotoshoot in Sint Michielsgestel laten maken. Drie kinderen van 5, 3 en 1 jaar oud. Leuk!!! Ik vertelde dat ik ook fotoshoots buiten of bij de mensen thuis verzorg en stelde voor om naar een speeltuin in de buurt te gaan. Een plek die de kinderen kennen en waar ze met plezier naar toe gaan. Dat was niet moeilijk want achter het huis zit een klein speeltuintje waar ze gek op zijn. Toen ik het huis binnenkwam kropen de kids snel achter de bank. Ze vonden het toch wel een beetje spannend. Hoewel dat niet heel lang duurde.

Rustige sfeer

Ik hielp ze met het aantrekken van de schoentjes en langzaam begonnen ze te wennen. Met de oudste hand in hand liep ik voorop. Ze wees mij vrolijk de weg. Eenmaal in de speeltuin was het feest. Samen met papa op de wipwap, met mama ‘pakkertje’ spelen en tot slot met z’n allen op de schommel.

Familie fotoshoot sintmichielsgestel 3

Ontspannen fotoshoot

Iedereen vond de familie fotoshoot leuk. De zon scheen en dus de jassen gingen uit. Prachtige koppies! Nienke wilde graag ook nog een leuke foto met z’n vijven. Nou, dat is nog niet zo makkelijk. Kinderen kun je niet dwingen en als ze ECHT niet willen, dan zie je dat ook terug op de foto. We besloten in de achtertuin een kleed te pakken, een koekje erbij en spelen. Misschien is deze foto niet perfect, niet iedereen kijkt in de camera, maar zo was het moment. Iedereen staat erop zoals hij/zij is. Niet gedwongen, maar puur.

Familiefotoshoot sintmichielsgestel 1
Familie fotoshoot sintmichielsgestel 4
Familie fotoshoot sintmichielsgestel 6

Na een tijdje was iedereen uitgespeeld en was eigenlijk de zin ook een beetje weg. We besloten naar binnen te gaan. De kinderen kropen lekker op de bank en keken hun favoriete programma. Ze zaten er zo mooi bij! Ik wilde alweer opstappen, maar kon het niet laten om ze nog even te fotograferen. Het was een geslaagde fotoshoot en een mooie ochtend!

Familie fotoshoot sintmichielsgestel 7

Fotoshoot achter de schermen
Benieuwd hoe zo’n familie fotoshoot nou eigenlijk gaat? Bekijk deze video!

Ontzettend bedankt voor de leuke familie fotoshoot, de kinderen hebben genoten. En het filmpje is leuk geworden! Geeft een goed beeld van hoe het ging.