Loveshoot in ‘s-Hertogenbosch

Loveshoot Catharina en Tim

Catharina stuurde mij een berichtje. Ze waren precies één jaar samen en dat wilde ze vieren met een loveshoot in ‘s-Hertogenbosch. We spraken af op een romantisch plekje bij een fontein en een haven. Ze hadden nog nooit samen een loveshoot gedaan, dus het was wel een beetje spannend. Maar zodra ze naar elkaar keken, vergaten ze de camera. Ze keken écht naar elkaar. Ze hadden lol samen en genoten ervan. Heel mooi om te zien.

loveshoot fotograaf shertogenbosch

loveshoot in shertogenbosch
loveshoot shertogenbosch fotograaf

In de camera kijken of juist niet?

Ik vind absoluut niet dat je bij elke foto in de camera moet kijken. Het kan juist prachtig zijn als je naar elkaar kijkt, alsof er geen fotograaf aanwezig is. Ik fotografeer dan het moment zoals het is. Dit voelt vaak veel natuurlijker en gaat vanzelf. Je krijgt dan minder snel een gemaakte lach. Natuurlijk is het ook leuk als je wat foto’s hebt waar je wel in de camera kijkt. Daarom wisselen we dat tijdens een loveshoot af.

shertogenbosch loveshoot fotograaf

Profielfoto

Vind je het ook leuk om een foto van jullie apart te hebben? Die foto kun je dan als profielfoto gebruiken of misschien kun je er je ouders of je opa/oma nog blij mee maken ;). Dit kun je tijdens de fotoshoot aangeven, dan maken we hier tijd voor.

loveshoot fotografie

De loveshoot in ‘s-Hertogenbosch was heel leuk. We hadden nog nooit eerder een fotoshoot gedaan, dus wisten niet goed wat we konden verwachten. Het is erg goed bevallen! – Catharina

loveshoot shertogenbosch
shertogenbosch loveshoot

Wat een vrolijkheid stralen ze uit. Ik krijg er een glimlach van wanneer ik er naar kijk. Dankjewel Catharina & Tim, dat jullie je zo open stelde voor mij. Geniet van de foto’s!

shertogenbosch loveshoot op locatie
shertogenbosch loveshoot buiten op locatie
shertogenbosch loveshoot buiten