Bedrijfsfotografie Den Bosch

Bedrijfsreportage BROA – Vloerisolatie

Niels wilde graag een bedrijfs fotoshoot. Hij is een jonge, enthousiaste ondernemer. Ik heb zelf niet echt iets met vloerisolatie (sorry Niels), maar ik vind het zo leuk om te zien met hoeveel passie hij hierover kan vertellen. Een tijdje later kreeg ik een berichtje, of ik profielfoto’s van hem en van zijn werknemers wilde maken. We spraken in Den Bosch af. Vroeg in de ochtend reed ik met mijn achtergrond en studiolampen naar Den Bosch toe. We dronken een kop koffie en gingen aan de slag. Eigenlijk wilden we ook foto’s van zijn bedrijfsbus maken, maar het weer was heel slecht. We besloten een nieuwe afspraak hiervoor te maken.

bedrijfsfotografie den bosch

Tweede poging

Een paar weken later probeerden we het opnieuw. Het weer was niet heel mooi, maar het was in ieder geval droog. De foto hieronder was trouwens heel snel gemaakt. Niels stond trots voor zijn bedrijfswagen, dat straalt hij uit.

bedrijfsfotografie den bosch 6

Werkzaamheden in beeld

Vervolgens liet Niels een kruipruimte aan mij zien en demonstreerde hoe hij normaal gesproken te werk gaat. Dit heb ik vastgelegd. De foto’s worden geplaatst op zijn website, dat de mensen vooraf een indruk hebben wat en waarom hij dingen gaat doen.

bedrijfsfotografie den bosch 5

“Op de foto ben ik aan het inspecteren of er een lek zit in de buisisolatie van de warmtetoevoer (leiding met warm water) en tegelijk inspecteer ik de constructie op gebreken.” – Niels

bedrijfsfotografie den bosch 4
bedrijfsfotografie den bosch 3
bedrijfsfotografie den bosch 2

“Wij hebben Sharon leren kennen via het kwaaijongens netwerk waar zij deel van uitmaakt. Voor onze website broavloerisolatie.nl hadden we behalve relevante tekst, ook meer beeldvorming nodig. Door middel van fotografie, werd goed zichtbaar wie we zijn, vooral zoals we echt zijn! Voor ons was het toch wat onwennig, zo’n foto-shoot. “Moet dat nu echt?” mompelde wij heren bouwvakkers!

Door wat tips en humor van fotograaf Sharon kwamen we tot een ontspannen en goed eindresultaat. Vooral het element buiten fotograferen werkte goed! Sharon is in staat heel ontspannen haar werk uit te voeren….een klein praatje en ondertussen knip, knip, weer een foto, nog een praatje, wat lachen en knip, knip….voor het eindresultaat……oordeel zelf maar wij zijn enorm tevreden!” – Niels

Heb jij ook een eigen bedrijf en wil je persoonlijke foto’s die kwaliteit uitstralen? Ik kom graag bij je langs om kennis te maken en mee te denken, zodat we samen een mooi resultaat neer kunnen zetten.