Familie fotoshoot in Nijmegen Goffertpark

Tijd voor een familie fotoshoot in Nijmegen! Bianca en haar gezinnetje zijn verhuisd en in dit nieuwe huis wilden ze graag een mooie gezinsfoto aan de muur. Het Goffertpark in Nijmegen is een mooie fotolocatie want het is daar lekker groen. Op het moment van deze fotoshoot stond de rozenstruik zelfs volop in bloei.

fotoshoot in nijmegen
familiefotoshootnijmegen
familie fotoshoot nijmegen
familiefotoshoot nijmegen
fotoshoot nijmegen

Foto’s van iedereen samen en apart

Het is ook leuk om tijdens de fotoshoot foto’s van iedereen apart te maken. Hiermee kun je misschien opa en oma blij maken of je kunt bijvoorbeeld de foto gebruiken als profielfoto. Wanneer de foto’s allemaal dezelfde achtergrond hebben, is het ook leuk om dit in lijstjes op te hangen.

fotograaf fotoshoot nijmegen

Heb je per se zon nodig voor een buiten fotoshoot?

Nee, zeker niet. Je bent bij een buiten fotoshoot natuurlijk erg afhankelijk van het weer. Toch hoef ik bijna nooit een fotoshoot af te zeggen vanwege de regen. Daarnaast hoeft het niet heel mooi weer te zijn voor een fotoshoot, als het maar droog is! Regent het nou echt hard? Dan kunnen we immers altijd nog uitwijken naar mijn fotostudio in het plaatsje Zeeland. Die is namelijk ruim genoeg voor familiefoto’s.

Bij deze familie fotoshoot in Nijmegen was het bewolkt weer, waardoor het licht heel zacht is. Wanneer de zon fel schijnt krijg je harde schaduwen en moet je rekening houden dat de zon niet in je ogen schijnt en je gaat knijpen.

fotograaf nijmegen

fotoshoot goffertpark nijmegen
fotoshoot goffertpark

Sharon is een fotografe met passie voor haar werk. Door middel van haar enthousiasme en plezier is onze familie fotoshoot een enorm succes geworden. Het was daarom erg leuk om te doen en het resultaat zijn spontane en supermooie foto’s. Bedankt Sharon! – Bianca

fotograaf familieshoot nijmegen

fotograaf familiefotoshoot nijmegen
fotograaf familie nijmegen