Productfotograaf Nijmegen

Productfotografie brochure / webshop Beko-Verpakkingen in Nijmegen

Vorig jaar werd ik benaderd door een bedrijf in Nijmegen, of ik productfoto’s voor ze wilden maken. Ze zijn toen toch een andere weg ingeslagen, maar waren niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Een paar maanden later ontving ik weer een mailtje, of ik nog steeds interesse had. Ja leuk! We maakten een afspraak om kennis te maken. We namen de oude brochure door en ik gaf aan wat ik anders zou doen. Niet als kritiek, maar als verbeterpunten. Een voorbeeld hiervan is de kaft. Voor het lente-nummer is het natuurlijk leuk om een lente-achtige foto te kiezen, maar wat belangrijker is, is dat het in lijn ligt met jouw bedrijf. Kies dus niet zo maar een foto. Ik merkte al vrij snel dat we op één lijn zaten en ik voelde dat we een klik hadden. Met een fijn gevoel reed ik terug naar huis. We spraken een datum af en namen alles telefonisch nog een keer door. Ik had er zin in!

Productfoto’s maken op locatie

Omdat ik veel op locatie fotografeer, heb ik een flexibele fotostudio. Het is ook mogelijk om de producten naar mij toe te sturen, maar mijn voorkeur gaat uit naar dat je samen met de producten naar mijn studio komt. Zo kunnen we samen de foto’s doornemen en overleggen we hoe jouw product het mooist tot zijn recht komt. Jij let weer op andere dingen dan ik. Misschien is juist de onderkant heel belangrijk voor jouw klanten, of net dat ene labeltje.
Dat heb ik bij deze opdracht ook gedaan en het werkte perfect. Zo wist ik precies wat bij welk product belangrijk is en waar dus de aandacht op moet liggen. Het was een geslaagde dag! Vervolgens bewerk ik alle foto’s professioneel na. Ik maak ze vrijstaand en stuur ze zowel in hoge als in lage resolutie digitaal door.

Ik denk graag met je mee

Even later ontving ik het ontwerp van de brochure. Het zag er naar mijn idee al een stuk beter uit. Ik heb nog wat kleine aanwijzingen gegeven, waardoor het naar mij idee nog iets sterker naar voren kwam. Het mooiste aan deze opdracht vind ik dat we het resultaat echt samen hebben bereikt, door te overleggen en dingen uit te proberen.

En het eindresultaat!

productfotograaf nijmegen 11
productfotograaf nijmegen 12
productfotograaf nijmegen 13
productfotograaf nijmegen 15
productfotograaf nijmegen 16
productfotograaf nijmegen 14