Loveshoot Den Bosch

Op de eerste lentedag dit jaar mocht ik tijdens de loveshoot in Den Bosch Judith samen met haar vriend Thomas fotograferen. Wat een prachtig stel! De zon scheen, ze straalden allebei en daarbij ging alles eigenlijk van zelf. Wat vindt je mooier: de kleuren of anderzijds de zwartwit foto’s? Wanneer ik denk dat ik een foto mooi uitkomt in zwartwit dan zet ik deze om en stuur ik beide foto’s door. Nadat je de foto ziet weet je vaak meteen wat bij jou past.

loveshoot denbosch judiththomas

loveshoot denbosch judith
loveshoot denbosch judith thomas

Ofwel, geniet!

Tijdens een loveshoot leg ik de liefde vast. We zoeken daarom samen een fijn plekje uit en wandelen daar. Het moment laat ik het moment zijn. Waar het nodig is geef ik sturing en tips. Bij het ene koppel is meer sturing nodig dan bij het andere. Dat geeft niet, want het komt altijd goed! De loveshoot in Den Bosch met Judith & Thomas is zo’n voorbeeld waar alles vanzelf liep. Ze waren veel te druk bezig met elkaar om op de camera te letten. Dat vind ik zo leuk. Ze haalden herinneringen op en hadden daarnaast de grootste lol samen.

loveshoot denbosch

Loveshoot in combinatie met vriendinnen fotoshoot

Judith wilden ook samen met haar vriendinnen een vriendinnenfotoshoot in Den Bosch doen. De meiden kwamen vooraf bij elkaar om haar en make-up te doen. Ze wilden op hun mooist op de foto. Judith belde mij op: “Kunnen we niet iets afspreken en er een mini loveshoot achteraan boeken? Nu zijn we zo mooi aangekleed en Thomas is in de buurt!” Zo gezegd, zo gedaan. Dus kwam Thomas halverwege de vriendinnenfotoshoot kijken. Na deze sessie zochten we een mooi plekje uit voor de loveshoot. Judith’s dag was top, ze was immers omringt door mensen die zij lief had.

Je bent echt een goede fotograaf! Echt leuke foto’s. De vriendinnenfoto’s zijn heel mooi en ik word daarbij meteen verliefd op de foto’s van de loveshoot. – Judith

loveshoot denbosch fotograaf