Familie fotoshoot in Den Bosch

Monica wilde graag buiten een familie fotoshoot in Den Bosch. Haar familie moest echter 1,5 uur rijden en het weer was wisselvallig. Toen ik wakker werd scheen de zon dus we besloten erop te gokken dat het zo bleef. Maar net toen ze aankwamen begon het te miezeren… steeds harder en harder. Balen! Ik stelde voor dat we ook de foto’s binnen konden maken, maar ze hadden zich zo verheugd op de buitenfoto’s. Dus zat er maar één ding op, wachten. We gingen naar binnen om warm te worden en om koffie te drinken. We kletsten wat en de sfeer was ontspannen. Het weer leek niet beter te worden, maar het zou toch een keer droog moeten worden? Nog een bak koffie dan maar… En ja hoor, uiteindelijk werd het dan toch droog, yes! We gingen meteen naar buiten.

Familie fotoshoot in Den Bosch 2

Spontane familiefoto’s

Monica had de fotoshoot cadeau gegeven aan Jannie, maar ze was van te voren best zenuwachtig. Zou het niet te statisch zijn? Zou ze wel mooi op de foto kunnen? Maar toen we langs het water liepen, leken deze twijfels snel te verdwijnen. Het scheelt natuurlijk dat we met een groep waren en dat je buiten geen grote lampen op je gericht krijgt. Het was heel gezellig en alles ging vanzelf. Op het einde vertelde Jannie dat ze het eigenlijk erg leuk vond en heel blij was met het cadeau. De zenuwen waren niet nodig. Het doet me goed om dat te horen!

Familie fotoshoot in Den Bosch 1

Ik had er vreselijk tegen op gezien want de foto’s waar ik op sta zijn verschrikkelijk. Normaal gesproken maak ik altijd foto’s, omdat ik er automatisch niet op sta. Ik werd overvallen met deze sessie en zag er niets in. Maar de familie fotoshoot in Den Bosch was geweldig!! Heel spontaan en gezellig. Ik kon gewoon mij zelf zijn en met de aanwijzingen van jou werd het een leuke ervaring en het leverde hele mooie foto’s op. Mijn kinderen en ik kunnen het iedereen aanraden en ben er erg blij mee!!! – Jannie

Familie fotoshoot in Den Bosch 4
Familie fotoshoot in Den Bosch 3

Foto’s familie fotoshoot in hoge resolutie

Na de familie fotoshoot stuur ik de foto’s naar de familie door. Ze mogen zelf een selectie maken en ontvangen uiteindelijk een serie foto’s in hoge resolutie zonder logo. Doordat je zelf een keuze mag maken heb je een fotoserie waar je dus helemaal achterstaat.

Familie fotoshoot in Den Bosch 5

Wij hebben Jannie als cadeau een familie fotoshoot in Den Bosch gegeven, omdat ze volgens haar nooit leuk op de foto staat. Ze vond het heel erg spannend en was ze erg zenuwachtig voor dit cadeau. De datum gepland en locatie gekozen met Sharon in hun eigen woonplaats. Deze zaterdagochtend begon het helaas te regenen op de afgesproken tijd. Dus eerst nog maar een extra bakje koffie gedronken met Sharon en wachten tot het droog werd.

Later als gepland, gelukkig droog konden we aan de fotoshoot beginnen. Sharon stelde ons op het gemak en liet ons rustig een keer op en neer lopen voor het huis aan de plas terwijl zij de foto’s maakte van ons. We hebben hierbij erg gelachen en Sharon liet ons op verschillende plaatsen en posities staan en lopen. Sharon nam alle tijd voor ons! Dit gaf een erg leuke variatie van foto’s van ons als stelletjes en als familie met elkaar. Jannie was erg blij met haar cadeau en vond het achteraf erg leuk om te doen. Met een fantastisch resultaat als gevolg, vonden wij dit een erg geslaagd cadeau voor ons allemaal. – Monica

Familie fotoshoot in Den Bosch 6
Familie fotoshoot in Den Bosch 7