LinkedIn foto maken Den Bosch

Van Susanne kreeg ik een mailtje dat ze graag een nieuwe LinkedIn foto wilde laten maken.

Op je website zag ik een overzicht van je werk en ik ben daar echt enthousiast over! De foto’s buiten met natuurlijk licht spreken me het meest aan. – Susanne

Portretfoto Susanne

Leuk! We maakten een afspraak en spraken vroeg op de zondagochtend af. We troffen elkaar op de Oosterplas in Den Bosch. De lucht was grijs en daarbij was het best koud. Het had geregend, dus de grond was modderig. Met haar nieuwe schoenen liepen we door een bemodderd pad. Ze vond het niet erg gelukkig. In tegendeel, ze kon er wel om lachen. We liepen langs de plas en ze vertelde enthousiast over haar werk. Samen maakten we foto’s met verschillende achtergronden. Zo krijg je een diverse serie. Tussendoor bespraken we ze. Ik laat ze altijd tijdens de fotoshoot zien, omdat je dan aan kan geven wat je mooi vindt en wat niet.

Susanne was helemaal tevreden en vervolgens vertrok ik met een fijn gevoel weer richting huis. Ik bewerk de foto’s daarna altijd even in Photoshop. Geen grote correcties, maar ik controleer het licht, het contrast, de uitsnede etc. Diezelfde middag kon ik ze nog doorsturen en even later stond ‘ie al op LinkedIn. Fijn!

linkedin fotoshoot denbosch susanne

Profielfoto zwartwit en kleur

Wanneer ik denk dat een foto ook mooi uitkomt in zwartwit, stuur ik deze zowel in kleur als in zwartwit door. Zo kun je zelf kijken wat beter bij jou past.

LinkedIn foto buiten of in de studio

De LinkedIn foto kunnen we zowel buiten als in de fotostudio maken. We kijken namelijk wat past bij jou en wat je wilt uitstralen. Twijfel je? Stuur even een berichtje en ik denk met je mee.