lifestyle baby fotoshoot wijchen 2

Lifestyle baby Fotoshoot Wijchen

Persoonlijke, lifestyle baby fotoshoot thuis

Leuk, vandaag ging ik naar Sander & Vroni uit Wijchen om ze samen met Lotte te fotograferen. Een lifestyle baby fotoshoot. Dat betekent dat ik het gezin ongeposeerd fotografeer. Lekker thuis in een eigen omgeving, ontspannen en vertrouwd.

Allereerst kreeg ik een rondleiding door het huis. Vroni liet de babykamer zien en vervolgens dronken we gezellig een kop thee beneden.

Ik begin bewust niet meteen met fotograferen, zodat iedereen aan mij kan wennen. Zo kan ik het gezin leren kennen en zij mij.

Lotte vond het allemaal erg interessant en kon haar ogen niet van mij en de camera afhouden! We zaten met z’n allen op de bank en ik kletste wat met Sander. Naast mij zag ik Vroni knuffelen met Lotte, zo puur en liefdevol. Een mooie gezinnetje samen. Juist die momenten leg ik vast tijdens een lifestyle baby fotoshoot. De normale dingen op een dag gaan dus gewoon door. Denk aan de fles geven of het kindje in bad doen.

lifestyle baby fotoshoot wijchen
lifestyle baby fotoshoot wijchen 7

Zie je dat op deze foto de kat ook nog lekker op de bank ligt? Dat vind ik nou zo leuk, want ook hij hoort er gewoon bij!

Een lifestyle baby fotoshoot is trouwens niet hetzelfde als een newborn fotoshoot. Als je de foto’s bekijkt op die pagina, hoef ik het verschil waarschijnlijk niet meer uit te leggen. ;)

lifestyle baby fotoshoot wijchen 4

lifestyle baby fotoshoot wijchen 5

Heeeeeeel leuk Sharon! Er zitten echt hele leuke foto’s tussen. En het was fijn, zo’n lifestyle fotoshoot. Lekker ontspannen, bedankt! – Vroni

lifestyle baby fotoshoot wijchen 6

Hoe mooi is het om ook foto’s met z’n allen te hebben? Geen druk, geen ongemakkelijke momenten. Je hoeft alleen maar naar het kindje te kijken… Lijkt het je ook leuk dat ik bij jou thuis kom? Stuur dan even een berichtje. Ik neem volledig de tijd voor je. De foto’s van de lifestyle baby fotoshoot lever ik, net zoals alle andere fotoshoots, trouwens gewoon in de hoogste kwaliteit.