Linkedin foto berlicum inge

LinkedIn foto Berlicum

Zaterdagavond ontving ik een mailtje van Inge. Ze wilde graag op korte termijn een nieuwe LinkedIn-foto laten maken in Berlicum. Eerder had ze mijn foto’s op de website bekeken en vooral de buitenfoto’s spraken haar heel erg aan. Ik mailde haar meteen terug met wat informatie en ze raakte enthousiast. Nadat we even hadden gebeld spraken we een datum af. Ik adviseerde Inge om een extra setje kleding mee te nemen zodat we konden kijken wat het mooiste overkomt op de foto. Dinsdagochtend reed ik vroeg naar Berlicum. Ze wandelt daar vaak met haar hond en wist nog wel wat leuke plekjes om foto’s te maken. We hadden geluk want het zonnetje kwam een beetje door. Daardoor oogt haar LinkedIn foto nog een stukje vriendelijker.

De foto hieronder is persoonlijk mijn favoriet. Ze staat een beetje schuin en met een mooie glimlach en stralende ogen kijkt ze in de camera. De zon zie je om haar heen en daarnaast is de achtergrond onscherp, hierdoor wordt je niet afgeleid.

Toen ik de foto’s van Sharon op haar site zag, wist ik dat ik mijn LinkedIn foto door haar wilde laten maken. Sharon neemt de tijd voor je. Door middel van haar rust en professionaliteit zorgt ze ervoor dat je je op je gemak voelt. Ze vindt het belangrijk dat je zelf tevreden bent en dat spreekt ze ook uit. Ze heeft oog voor detail en niets is te gek. Ik ben heel blij met het eindresultaat. Bedankt Sharon! – Inge

Linkedinfoto berlicum inge
Linked in foto berlicum inge