Publicaties

De publicaties van de afgelopen tijd.

Publicaties krant 
Zowel voor de Gelderlander (waar het allemaal begon als stagiair fotograaf) als voor het Brabants Dagblad heb ik veel foto’s wel honderd foto’s mogen maken welke zijn gepubliceerd.

Gemeente Druten
Vooral voor de Gemeente Druten heb ik veel foto’s mogen maken. Van de plaatselijke markt, tot het zwembad. Heel leuk, want zo kom je echt overal in de gemeente. Ook gaan er deuren voor je open die anders nooit open gingen. Tot slot bouw je een naamsbekendheid in het dorp op en een mooie band voor later lang. Daar maak ik nu nog steeds profijt van.

Publicaties

Publicatie trouwlocaties SharonWillems

Trouwfotografie

De opdracht van de hierboven gemaakte foto’s was mij op het lijf geschreven. Dit was in opdracht van het tijdschrift Huwelijk. Iedere bruiloft is anders en daardoor kom je op de leukste plekjes: een grote bloementuin, een karakteristiek kasteel en een kleine haven. Elke locatie heeft zijn eigen charme. Voor deze opdracht ben ik bij drie trouwlocaties langsgegaan. Zo hebben aanstaande bruidsparen een goed beeld van hoe mooi de locatie kan zijn. Ben je benieuwd naar de andere locaties waar ik heb gefotografeerd? Zie mijn portfolio over trouwfotografie.

Foto's krant druten sharonwillems
Publicaties

Productfotografie

Beko Verpakkingen presenteert twee keer per jaar een brochure welke ze naar hun klanten toesturen. Mij werd gevraagd om de productfoto’s, de cover en de sfeerfoto’s te maken. Dit was een uitdaging omdat in de foto’s de nadruk moet liggen op de verpakking en niet op de (heerlijke!) bakkersproducten. We begonnen met een brainstorm en gingen vervolgens aan de slag. Hier kun je het volledige eindresultaat bekijken.

fotograaf gemeente druten

productfotograaf nijmegen