Familie Fotoshoot Den Bosch

Spontane foto’s

Een spontane familie fotoshoot Den Bosch, lekker ontspannen spelen met de kinderen. Op de vroege morgen reed ik naar ze toe. We dronken wat eerst koffie, ik leerde de kinderen kennen en zij mij en we vertrokken naar een dichtbij gelegen parkje. Hier kunnen ze lekker spelen en rennen. Je hoeft voor een fotoshoot helemaal niet ver weg want vaak heb je dichtbij huis ook hele mooie plekjes. Bovendien is het leuk om een locatie uit te kiezen die de kinderen kennen, waardoor het sneller vertrouwd is.

Fotoshoot Familie Den Bosch 3

Fotoshoot Familie Den Bosch 2
familie fotoshoot denbosch 1
familie fotoshoot den bosch 2

familie fotoshoot in den bosch 1
Fotoshoot Familie Den Bosch 1

Een fotoshoot buiten op een gekozen locatie in Den Bosch

De jongste rende meteen vol enthousiasme op de glijbaan af. “Nog een keer, nog een keer!” Ze genoten volop. Dat stralen ze uit en precies dat legde ik vast. Het gezin had de grootste lol samen. Erg leuk, want ze zijn regelmatig in dit parkje te vinden. Dus als de foto straks aan de muur komt te hangen is het ook meteen een leuke herinnering.

familie fotoshoot den bosch 1

Bij de eerste kennismaking voelden we ons al prettig bij Sharon. Ze is spontaan, oprecht geïnteresseerd en denkt met ons mee. Daarnaast neemt ze de tijd voor de foto’s waardoor wij ons helemaal niet opgejut voelden. Ze gaat ook door totdat ze vind dat ze genoeg goede foto’s heeft. Tot slot is de aftersales service prima, ze is heel snel met het bewerken en leveren van de foto’s. Kortom, bedankt Sharon!

familie fotoshoot in den bosch 2

familie fotoshoot in den bosch 3

Tussen de familie fotoshoot krijg je de foto’s te zien

Het mooiste vind ik dat iedereen zichzelf kan zijn tijdens de fotoshoot. Dat ze kunnen genieten van het moment met elkaar. De kinderen die rennen, springen en lekker spelen. De liefde die je ziet wanneer de ouders naar elkaar en de kinderen kijken. Daar geniet ik van. Tussendoor laat ik al wat foto’s zien, zodat je ook een eigen inbreng hebt. En het helemaal wordt zoals jij in gedachten hebt (of zelfs nog mooier!)

familie fotoshoot in den bosch-5