Spontane profielfoto in Ewijk

Portretfoto Lia – Slot Doddendael in Ewijk

Het was zaterdagochtend en Lia belde mij op. Ze wilde graag een nieuwe profielfoto, maar dan niet zo’n saaie! Een spontane profielfoto waar je vrolijk van wordt. En het liefst ook nog in de regio van Ewijk. Daarvoor wilde ze nog wel even naar de kapper, zodat ze er op haar mooist uit zag. Diezelfde avond had ik nog een plekje vrij. “Echt waar?! Ik ga meteen de kapper opbellen”, riep Lia enthousiast. En ja hoor, ook daar kon ze meteen terecht. Nog geen 8 uur nadat ze mij belde, was ze geknipt en stond haar nieuwe profielfoto online!

profielfoto in ewijk lia
profielfoto in ewijk lia 2

Allereerst wil je laten weten dat ik de fotoshoot voor een nieuwe profielfoto in Ewijk, afgelopen zaterdag, een bijzonder plezierige ervaring heb gevonden. De schroom die ik had, heb ik los kunnen laten door jouw spontane en enthousiaste wijze van werken. Heel professioneel. Bedankt daarvoor. – Lia

profielfoto in ewijk lia 1

Foto locatie Slot Doddendael

Deze profielfoto’s zijn rondom de parkeerplaats bij Slot Doddendael gemaakt. Je hebt daar op een kleine plek heel veel verschillende achtergronden. Het avondzonnetje scheen, maar was eigenlijk nog net te fel. Lia kneep nog een beetje met haar ogen. We zochten daarom een mooi plekje onder de bomen in de schaduw uit, waardoor er egaal licht op haar gezicht scheen.

Ik vroeg Lia om een extra shirtje mee te nemen, zo krijg je extra afwisseling. Als je dan over een tijdje de ene profielfoto zat bent, dan kun je een nieuwe uit de serie kiezen! En zie je hoeveel een outfit met de foto doet?

TIP: Als je zelf twijfelt over een outfit voor jouw LinkedIn fotoshoot, let dan vooral op de hals en op de kleuren. En kijk of je jezelf er fijn in voelt, dat straal je namelijk uit!

profielfoto in ewijk lia 4

profielfoto in ewijk lia 3
profielfoto in ewijk lia 5

En… word jij er vrolijk van?