Gala fotoshoot Winssen

Jaarlijks vindt in Winssen het Pax Christi College – Gala feest plaats. Dit jaar was Hanneke aan de buurt. Al vroeg zat ze bij de kapper voor een mooi kapsel. Daarna mocht ze dan eindelijk haar prachtige jurk aan. Als cadeautje regelde Mechie, de moeder van Hanneke, een gala fotoshoot. Hoe leuk is dat?

Gala fotoshoot winssen

Gala foto’s in kleur & in zwartwit

Sommige foto’s komen in kleur heel mooi uit en andere juist weer in zwartwit. Ik lever de foto’s waarvan ik denk dat ze ook in zwartwit mooi zijn, in beide tinten aan. Zo kun je zelf kiezen wat je het mooiste vindt.

gala winssen fotoshoot
galashoot winssen zwartwit
galashoot winssen

Fotoshoot als verrassing

Wat een trotse moeder! Zie je de blik in haar ogen? Eén en al liefde en trots. Als verrassing had ze een fotoshoot geregeld. In eerste instantie was het de bedoeling om alleen foto’s van Hanneke te maken. Maar ik vond haar blik zo mooi, dat ik voorstelde om ook foto’s samen te maken.
Ken je ook iemand die je graag wilt verrassen met een fotoshoot? Je kan een persoonlijk tekstje sturen en dan maak ik er een cadeaubon van.

fotoshoot gala winssen
gala fotoshoot

Locatie fotoshoot

Deze foto’s zijn in de achtertuin genomen. Een hele fotogenieke locatie. De stenen muur en de groene achtergrond passen goed bij de sfeer van de foto’s. En natuurlijk moesten we de boog in de tuin gebruiken!

Het licht was heel zacht. Dat kwam omdat het een bewolkte dag was. Daardoor konden we op elk plekje in de tuin de foto’s maken. Dit was heel anders geweest als de zon fel scheen. Daarom kun je er ook altijd voor kiezen om de foto’s in de studio te maken.

shoot gala winssen