Familie fotoshoot in Ede

Spontane familiefoto’s maken in Ede

Tijdens het fotograferen van een basisschool ontmoette ik Carla. Ze was enthousiast over mijn manier van fotograferen en we raakten aan de praat. Ze vroeg of ik ook familiefoto’s maakte en vertelde dat ze heel graag nog een keer spontane familie fotoshoot in Ede wilde doen. “En dan net zulke ongedwongen foto’s als dat je hier maakt“, zei ze. Leuk! Ik liet mijn website zien en gaf mijn visitekaartje. Even later werd ik gebeld, ze was heel enthousiast en vroeg of ze meteen een datum vast kon leggen. De hele familie vierden namelijk op 5 december Sinterklaas. Perfecte gelegenheid om dan meteen de familiefoto’s te maken!

We spraken bij Carla thuis af om eerst gezellig koffie te drinken. Vervolgens gingen we naar buiten. Bbbrrr, wat een wind! Carla en haar familie wilde echt ontzettend graag buiten de foto’s maken en aangezien een deel van de familie die avond nog naar het buitenland vertrok, zat er niks anders op om toch naar buiten te gaan. Ze hadden de weken daarvoor in de buurt naar een geschikte locatie gezocht. Een klein stukje rijden was een mooi stukje aan de rand van het bos. We namen de auto mee voor de kinderen. Ook begon ik met het fotograferen van de kids, voordat ze het niet meer leuk vonden. Daarna konden ze lekker opwarmen in de auto, terwijl ik de rest van de familie fotografeerden. Dat werkte goed!

Familie fotoshoot in ede carla

Mijn wens was dat het een ongedwongen familie fotoshoot zou worden. Dat is zeker gelukt. Er zijn leuke groepsfoto’s gemaakt, maar ook van de afzonderlijke gezinnen. We kijken elke dag met plezier naar de foto’s, want we hebben er een verjaardagskalender van gemaakt. We zijn erg blij met het resultaat van de familie fotoshoot, Dank je wel Sharon. – Carla

familie fotoshoot ede carla

familie fotoshoot ede carla 2

Foto’s familie fotoshoot – hoge resolutie

Ik heb de foto’s van de familie fotoshoot geselecteerd en professioneel nabewerkt. Ik stuur de foto’s altijd in hoge resolutie zonder watermerk. Dat betekent dat ze van hoge kwaliteit zijn en er geen logo op gedrukt staat.

ede familiefotoshoot carla
buiten fotos maken ede carla
buiten fotos maken in ede carla
fotos buiten maken ede carla
ede familie fotoshoot carla
Familiefotoshoot in ede carla

Achter de schermen
Benieuwd hoe de familie fotoshoot in Ede bij Carla ging? Ik maakte een achter-de-schermen-video. Kijk mee!

ede familiefoto's maken
ede familiefotoshoot buiten
ede spontane familiefotoshoot